Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L'Amara app. 3p6p S

Avoriaz, Frankrijk

holiday-home-lamara-app-3p6pholiday-home-lamara-app-3p6pholiday-home-lamara-app-3p6pholiday-home-lamara-app-3p6pholiday-home-lamara-app-3p6p
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.001

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    L'Amara app. 3p6p S in Avoriaz

    Uw residentie in een volledig autovrij resort.

    Genesteld aan de voet van een klif, omgeven door bergen en aan de rand van het bos, onthult de residentie L'Amara Premium het adembenemende landschap van de Morzine-vallei. Het ligt op het zuiden om ervoor te zorgen dat het licht de zeer ruime appartementen binnenvalt.

    De vijf gebouwen van de residentie zijn met elkaar verbonden door verwarmde wandelpaden, wat betekent dat je er tussen kunt lopen zonder naar buiten te hoeven. De residentie biedt een uitzonderlijk uitzicht op de vallei. Het interieur van de residentie maakt gebruik van hout en traditioneel gebeeldhouwd metselwerk, waarbij zowel oude als nieuwe stijlen worden gecombineerd. Ontworpen met uw comfort in het achterhoofd, zijn warme kleuren gebruikt om het interieur een chaletgevoel te geven, waardoor de accommodatie uitnodigend en gezellig is.

    Wanneer u even wilt ontspannen, ga dan naar de sauna en hamam in ons wellnesscentrum. Dan kunt u uw ontspanning voortzetten in onze Deep Nature® spa. Ga comfortabel zitten in een buitenbubbelbad en aanschouw de groene bergen van Avoriaz. Gelukkige dagen! Bij de residentie kunt u een duik nemen in ons verwarmd binnenzwembad. Kinderen kunnen spelen in de speelruimte bij de receptie of in de crèche in de residentie.

    Je zult houden van:
    De luxe van een 5-sterren residentie met ruime appartementen.
    Het verwarmde binnenzwembad, de Deep Nature®-spa en de hot tub buiten.
    De diverse activiteiten, kinderclub en Aquariaz bevinden zich op het resort.

    Appartement 2 slaapkamers 6 personen Superieur
    Beschrijving accommodatie : 1 woonkamer, 1 keukenhoek, 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 wc. Beschrijving woonkamer : 2 slaapbanken. Beschrijving slaapkamers : 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Beschrijving keukenhoek : Keukenhoek die aan de woonkamer grenst. Beschrijving badkamer : 1 bad of 1 douche en 1 wc. Beschrijving overig : Deze accommodatie biedt meer ruimte of heeft het mooiste uitzicht.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas