Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite for 6 people

Bray-Dunes, Frankrijk

holiday-suite-for-6-peopleholiday-suite-for-6-peopleholiday-suite-for-6-peopleholiday-suite-for-6-peopleholiday-suite-for-6-people
Favoriet 
     
     

    v.a. 514

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Suite for 6 people in Bray-Dunes

    De grens voorbij, op een boogscheut van De Panne(4 km) en niet zo ver van andere badsteden als Koksyde, Nieuwpoort en Oostende, ligt dit charmante Franse kunstdorpje Bray-Dunes. Deze gemeente is een badplaats aan de Frans-Vlaamse Opaalkust in de Franse Westhoek. Hier krijgt u het beste van de Belgische kust met de rust van de Noord-Franse kust. U zal zich kunnen wentelen in de zeldzaam geworden authenticiteit van deze badplaats, welke in volle ontwikkeling is. Naast het uitwaaien, mijmeren aan het strand, het genieten van de ongestoorde rust, kan u een groot aantal overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog ontdekken, voornamelijk bunkers die terug te vinden zijn op het strand tussen De Panne en Bray-Dunes.

    Tussen Bray-Dunes en De Panne bevindt zich een mooi ongerept duingebied, met zijn 565 hectare is het natuurreservaat 'De Westhoek' / 'Le Perroquet' een ideale plek voor natuurliefhebbers. Het brede zandstrand is tevens een belangrijke toeristische trekpleister van deze plaats.Alle mogelijke watersporten komen hier in brede waaier aan bod, van gewoon zwemmen tot kite-surfen en catamaran zeilen. In de “'Espace Tonique" kan u dan weer terecht voor een partijtje aquagym, pilates, yoga of kan u expressieve danslessen nemen, zoals Jazz en Hip Hop. Voor het culinair genot kan u terecht in tal van restaurantjes en brasserieën. Nadien kan u gezellig naar de cinema. In Bray-Dunes is een evenementenhall gebouwd, waar tal van activiteiten worden georganiseerd, verder is er een overdekt zwembad, een prachtige zeilclub, mini-golf, tennis enz...Voor de kleintjes onder u heeft u op slechts 4 km het bekende kinderpretpark Plopsaland in De Panne.



    Dit vakantieappartement is geschikt voor max. 6 personen, en is voorzien van al het nodige comfort en stijlvolle afwerking. De totale oppervlakte van 42M2 en is ingedeeld als volgt: Een ruime leefruimte welke beschikt over een flatscreen Tv met franse zenders. Een open keuken welke voorzien is van een koelkast, vaatwasser , koffiezetapparaat en een microgolfoven. Ook de kookpotten, borden, glazen en bestek zijn aanwezig. Verder treft u een slaapkamer voor 2 personen en een slaaphoek met stapelbed voor 2 personen, daarnaast is er een nog een slaapbank voor 2 personen. De bedden met een 5 sterren slaapconfomfort garanderen u een optimale rust. De badkamer beschikt over een lavabo, toilet en douche. Mogelijkheid tot huren van badlinnen (5 euro per persoon)


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac