Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Hameau de Flaine met sauna - 12 personen

Flaine, Frankrijk

chalet-hameau-de-flaine-met-sauna-12-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 672

  • Beoordeeld met een 7.5
    (13 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 190 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Hameau de Flaine met sauna - 12 personen in Flaine

De chalets Hameau de Flaine zijn gelegen in het hoogste gedeelte van Flaine, in de prachtige gelijknamige chaletwijk 'Le Hameau de Flaine'. De chalets zijn in de Scandinavische stijl gebouwd en zijn comfortabel ingericht. Centraal in de wijk vind je de 'General Store' met o.a. een supermarkt, skiverhuur en een restaurant.
Om te gaan skiën of snowboarden kun je ervoor kiezen een (vrij vlak) skipad te nemen dat direct naar de blauwe "Opale" piste leidt, of je neemt de gratis skibus naar de piste (ca. 3 minuten) die de hele dag om de 10 à 15 minuten rijdt. De skibushalte vind je aan de onderzijde van het park en aan het pad naar de piste aan de bovenzijde van het park.
De wijk 'Flaine Foret' met meer winkels, restaurants en overige faciliteiten, ligt op ca. 1 km afstand. De skischool bevindt zich op ca. 1,5 km afstand.
Voor de gasten die in de Chalets Hameau de Flaine verblijven is er van 's avonds tot middernacht een gratis taxi-busje beschikbaar die je van en naar het centrum van Flaine brengt. Het is dus zeer eenvoudig om in het gezellige centrum van Flaine te dineren, want je wordt voor de deur opgehaald en ook weer netjes "thuisgebracht"!

Faciliteiten

  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac