Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Terrasses d'Eos 3p 6p Superior

Flaine, Frankrijk

les-terrasses-deos-3p-6p-superiorles-terrasses-deos-3p-6p-superiorles-terrasses-deos-3p-6p-superiorles-terrasses-deos-3p-6p-superiorles-terrasses-deos-3p-6p-superior
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.370

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Les Terrasses d'Eos 3p 6p Superior in Flaine

    Deze 5-sterren résidence Les Terrasses d'Eos, bestaat uit twee grote stenen chalets met houten gevelbekleding. Beide chalets hebben een eigentijdse stijl, gecombineerd met traditionele architectuur, die helemaal in de omgeving opgaat. De chalets zijn hooggelegen in het dorp en bieden daardoor een schitterend uitzicht over het dal en de met naaldbomen bedekte bergen.

    De ruime appartementen met grote openslaande deuren naar het balkon. Voor een lekkere sportieve vakantie zijn er een fitnessruimte en verwarmd buitenbad, ook is er binnen een whirlpool, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft en een sauna en hammam. De jongsten zullen genieten in de 'kinderkeet', terwijl de anderen lekker kunnen biljarten.

    Dit 5-sterren vakantiepark biedt unieke comfort, samen met het buitenbad en jacuzzi binnen. Het ligt op minder dan 10 minuten lopen van het centrum van het wintersportoord Flaine. De skipistes beginnen bij de voordeur, in het naaldbos en dan de afdaling naar het dal.

    Appartement superior met 2 slaapkamers voor 6 personen

    Woonkamer met slaapbank (2 slaapplaatsen).
    1 slaapkamer met tweepersoonsbed
    1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
    Badkamer met douche, bad en toilet.
    Hoekopgestelde keuken in de woonkamer
    Sommige appartementen zijn duplex. De ruimere woningen zijn voorzien van een Nespresso® koffiezetapparaat, capsules zijn verkrijgbaar aan de receptie.
    Oppervlakte: 49 tot 56 m²

    UW ACCOMMODATIE
    Balkon of terras
    Kluisje (gratis)
    Keramische kookplaat
    Oven
    Vaatwasser
    Föhn
    Televisie met nationale en internationale zenders

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas