Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Nuance de Blanc

L Alpe d Huez, Frankrijk

chalet-nuance-de-blancchalet-nuance-de-blancchalet-nuance-de-blancchalet-nuance-de-blancchalet-nuance-de-blanc
Favoriet 
     
     

    v.a. 2.147

    • Max. 12 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chalet Nuance de Blanc in L Alpe d Huez

    Aan de voet van de Grandes Rousses mountains op hoogte van 1860 m, Alpe d'Huez, ook wel genoemd: "l'île au soleil" (eiland van de zon). Het biedt een spectaculair uitzicht over het nationaal park des Ecrins en de adembenemende Oisans toppen : de Meije, de Rateau, de Muzelle, de Aiguilles d'Arves, de Belledonne bergketen als ook de Mont Blanc.

    Luxueus, 2 onder 1 kap ski chalet (160m²), het Chalet Nuance de Blanc biedt een hoge standaard en tevens slaapplaatsen voor 10 personen. Het chalet bevindt zich in het hart van het dorp Huez 1500, biedt slaapplaatsen voor 10 personen en bevindt zich aan de voet van de kabelbaan van Huez, onderaan het resort Alpe d'Huez en de blauwe piste van het resort. Het chalet beschikt over een grote woonkamer, een eetkamer, een compleet ingerichte keuken en 4 slaapkamers,  inclusief een master suite, een slaapnis en een hot tub op het terras.

    Ter beschikking : privé parkeerplaats, ski lockers met laars verwarmees, outdoor hot tub, gratis Wifi, sauna.

    Chalet voor 12 personen (gem. 230m²)
    - ingang met sauna en slaapnis met stapelbed.
    - grote woonkamer/eetkamer met TV.
    - volledig uitgeruste keuken (oven, magnetron, vaatwasser, wasmachine, koelkast, koffiezetapparaat, raclette machine...).
    - 5 slaapkamers:
    - 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, badkamer, toilet
    - 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, douche, toilet
    - 2 slaapkamers met tweepesoonsbed, douche, toilet
    - groot terras met hot tub, toegankelijk vanuit alle slaapkamers.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz