Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Husky 12p

Les Deux Alpes, Frankrijk

chalet-husky-12pchalet-husky-12pchalet-husky-12pchalet-husky-12pchalet-husky-12p
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.867

    • Max. 12 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chalet Husky 12p in Les Deux Alpes

    De 2 Alpes is een dynamisch en sportief ski-resort in Isère, bij de ingang van het Oisans gebied en het Ecrins nationaalpark.  U beleeft hier plezier aan behoorlijk wat sneeuw in de Noordelijke Alpen met een bevoorrecht klimaat van de Zuidelijke Alpen. Het heeft een naam opgebouwd als skigebied, aangepast voor beginners en ervaren skiers, u vindt hier skiliften van hoge kwaliteit en gezellige après ski activiteiten. Het hele gezin zal genieten van deze skivakantie in de 2 Alpes, gewaardeerd met het label  « Famille Plus Montagne ».
    Het vier-sterren chalet Husky bij les Deux Alpes ligt direct naast het chalet Leslie Alpen voor een bijzonder comfortabel verblijf. Het werd geopend in 2010, het heeft voordeel van de ideale ligging, 600m van de winkels en 80m van de skipistes.

    Het  Chalet  is geschikt voor 12 personen. Het is een nieuw gebouwd gebouw en is compleet ingericht;  een ingerichte keuken met koelkast en keramische kookplaten en magnetron en oven en afwasmachine en wafelijzer en koffiezetapparaat, vijf badkamers of douches, vijf toiletten, wasmachine, open haard, televisie, DVD speler, Interverbinding, terras en balkon met tuinmeubilair.  

    Chalet Husky voor 12 personen

    het Chalet biedt vijf slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen
    1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160cm met toilet en badkamer in de kamer
    3 slaapkamers met een tweepersoonsbed van 160cm , elk met een douche en toilet
    1 slaapkamer voor vier personen met stapelbedden en twee eenpersoonsbedden van 90cm, een toilet en een badkamer
    1 compleet ingerichte keuken
    Hal met openhaard, TNT TV, DVD speler, WiFi
    Eetkamer
    Terras met mooi uitzicht, 16m2

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas