Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Le Panorama

Les Deux Alpes, Frankrijk

chalet-le-panoramachalet-le-panoramachalet-le-panoramachalet-le-panoramachalet-le-panorama
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.837

    • Max. 12 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chalet Le Panorama in Les Deux Alpes

    De 2 Alpes is een dynamisch en sportief skiresort in Isère, op de drempel van de Oisans region en het nationaalpark Ecrins. U geniet hier maximaal van de sneeuw van de Noordelijke Alpen en het bevoorrechte klimaat van de Zuidelijke Alpen.  Het heeft een goede reputatie vanwege het grote skigebied, aangepast voor beginners en gevorderden ski-sporters en de skiliften en de après-ski activiteiten zijn van hoge kwaliteit. De hele familie zal blij zijn met deze skivakantie in de 2 Alpes, het wordt gewaardeerd met het label Familie Plus Montagne. Het Chalet Panorama biedt de bezoekers de mogelijkheid om te genieten van  het bijzonder uitzicht en locatie, op slechts 100m van de skipistes, en u kunt terugkeren via de Petite Aiguille skipistes. Het is een totaal gebied van 250m2, bij het mooie chalet is een dubbele garage en twee eigen parkeerplaatsen.

    Het is een chalet voor 12 personen met een oppervlakte van ongeveer 250m2.
    U kunt gebruik maken van een terras van 50m2.; een afgesloten garage voor twee auto's plus twee parkeerplaatsen, tv hal met openhaard op hout, banken, leeshoek, televisie met muziek, Wifi, bar, compleet ingerichte keuken met oven en magnetron en afwasmachine en koelkast en diepvries en wafelijzer en amerikaans koffiezetapparaat, een zeer grote verwarmde binnen ski kamer met kast en ski kluis, wasserette met wasmachine en droger, strijkplank, vier aparte toiletten in het chalet.

    De 5 slaapkamers:
    - A dubbele tweepersoonsslaapkamers met twee stapelbedden, douche, wastafel, kast, haardroger  
    - A tweepersoonsslaapkamer met een stapelbed, douche, wastafel, kast, haardroger
    - A tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed, kast, haardroger, televisie, douche, wastafel
    - A tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed, kast, haardroger, douche, wastafel, televisie.
    - A tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed, kast, haardroger, badkuip, bad, televisie.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen