Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Pech Charmant | Villatent Wood | 6 pers.

Les Eyzies, Frankrijk

le-pech-charmant-luxe-6-persle-pech-charmant-luxe-6-persle-pech-charmant-luxe-6-persle-pech-charmant-luxe-6-persle-pech-charmant-luxe-6-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 183

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Le Pech Charmant | Villatent Wood | 6 pers. in Les Eyzies

Sfeervolle camping met een landelijk karakter in het hart van de Dordogne

VILLATENTEN OP LE PECH CHARMANT

n

Op Camping Le Pech Charmant staan twee tenten die geschikt zijn voor maximaal zes personen. Er is een slaapvertrek met een tweepersoonsbed en een slaapvertrek met twee stapelbedden. De slaapvertrekken in deze tenten zijn gescheiden door tentdoek! De tenten staan op mooie, ruime plekken met veel privacy. Op de plattegrond staan onze Villatenten weergegeven met de nummers TC84 en TC85.
n
nLet op! Om bij je tent te komen moet je een heuveltje op en af. Mocht je slecht te been zijn of écht kleine kinderen hebben dan is dit goed om te weten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

n
nLees meer over 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 271,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 271,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires