Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Caron - 8 personen

Les Menuires, Frankrijk

appartement-caron-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 425

  • Beoordeeld met een 7.7
    (3 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 74 m²m2

Bekijk vrije data

Appartement Caron - 8 personen in Les Menuires

Résidence Caron ligt direct aan de piste in het levendige Les Menuires (in de wijk Preyerand). Zo kun je ’s ochtends meteen de ski’s onderbinden en het prachtige skigebied verkennen. Vanaf de résidence kun je naar de cabinelift Rocher Noir skiën. Met deze cabinelift kom je uit bij de Pointe de la Masse, hier vind je een aantal mooie pistes.
Een andere mogelijkheid is om vanaf de résidence naar de stoeltjeslift Tortollet te skiën. Deze lift komt uit in het centrum van Les Menuires. Vanaf hier vertrekken de skiliften naar de Col de La Chambre en de 3 Marches (richting Méribel). Kortom; genoeg opties om de omgeving te ontdekken!
Het gezellige centrum van Les Menuires ligt op ca. 150 meter, hier vind je alles voor een geslaagde wintersport. Zo zijn er diverse restaurants, winkels, supermarkten, een skischool en leuke aprés-ski gelegenheden. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ca. 20 meter.
De appartementen zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht. In het gebouw bevinden zich verschillende liften en een berging voor de ski’s. Tevens is er bij de résidence parkeergelegenheid (onoverdekt). Ook zijn er iets verderop openbare parkeerplaatsen in de straat.

Faciliteiten

  • aan de piste
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen