Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Jetay nr. 7 - 4-6 personen

Les Menuires, Frankrijk

appartement-jetay-nr-7-4-6-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 367

  • Beoordeeld met een 7.5
    (2 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 6 personen
  • Woonoppervlak: 31 m²m2

Bekijk vrije data

Appartement Jetay nr. 7 - 4-6 personen in Les Menuires

Résidence Jetay ligt aan de groene piste in de wijk Les Fontanettes in het populaire wintersportdorp Les Menuires. Via de piste bereik je diverse skiliften (ca. 300 meter), waaronder de cabinelift Masse 1 richting de Pointe de la Masse en de stoeltjeslift Doron richting de Col de la Chambre. Het skigebied van Les Menuires heeft 160 km piste en in de gehele Les Trois Vallées geniet je van maar liefst 600 pistekilometers!
De résidence bevindt zich onder het centrum van Les Menuires. Hier vind je voorzieningen als restaurants en bars, sportwinkels, een supermarkt en een sportcentrum met o.a. een overdekt zwembad en wellnessfaciliteiten. De dichtstbijzijnde winkels en restaurants liggen op ongeveer 300 meter loopafstand van résidence Jetay.
De appartementen zijn eenvoudig, maar verzorgd ingericht en hebben allemaal een balkon. Er is een skiberging aanwezig in de résidence.
Er zijn gratis openbare onoverdekte parkeerplaatsen (naar beschikbaarheid).

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 30-03-2024 t/m 06-04-2024 (7 dagen) 433,- Boek
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 433,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 367,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône