Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Les Côtes d'Or Courmayeur - 322 - 4 personen

Les Menuires, Frankrijk

appartement-les-cotes-dor-courmayeur-322-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 428

  • Beoordeeld met een 8.5
    (2 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 34 m²m2

Bekijk vrije data

Appartement Les Côtes d'Or Courmayeur - 322 - 4 personen in Les Menuires

De appartementen Les Côtes d’Or hebben een gunstige ligging in het familievriendelijke wintersportdorp Les Menuires, in de rustige wijk Reberty. Het resort ligt namelijk aan de voet van de piste en vlakbij de skiliften.
Via deze skiliften bereik je het grote skigebied van Les Trois Vallées met ca. 600 kilometer aan piste. Het centrum van Les Menuires ligt op ca. 600 meter, hier vind je alle benodigde faciliteiten. Zo zijn er diverse restaurants, winkels, supermarkten een skischool en gezellige aprés-ski gelegenheden.
Ook is er in Les Menuires een sport- en wellnesscentrum met overdekt zwembad, waar je heerlijk kunt relaxen na een dag actief in de sneeuw.
De comfortabele appartementen zijn ondergebracht in 3 kleinschalige residenties: Courmayeur, Bossons en Argentière. Ze beschikken over een skiberging en er is gratis parkeergelegenheid.

Faciliteiten

  • aan de piste
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 567,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 428,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles