Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Iselime - 10 personen

Les Menuires, Frankrijk

chalet-appartement-iselime-8-10-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 587

  • Beoordeeld met een 8.7
    (7 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 131 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Iselime - 10 personen in Les Menuires

In Chalet Iselime in Les Menuires zijn vier luxe en hoogwaardig afgewerkte appartementen ondergebracht. Het chalet is voorzien van een verwarmde skiberging met individuele skikluisjes. Elk appartement beschikt over een privé-garage met plaats voor een auto. Twee overige auto's kunnen naast het chalet geparkeerd worden.
Kenmerkend aan deze locatie is de gunstige ligging die het heeft. De blauwe piste ‘’Bettex’’ slingert aan de overkant van de straat langs het chalet, zo kun je ’s morgens vroeg zo snel mogelijk op pad om het uitgestrekte skigebied Les Trois Vallées te verkennen.
Deze blauwe piste brengt je naar de Tortollet en Rocher Noir stoeltjesliften. De Tortollet eindigt vlak boven het centrum van Les Menuires en is ideaal voor de beginnende skiërs die naar de skischool gaan. Na een dag actief in sneeuw ben je in een mum van tijd ook zo weer thuis over dezelfde piste. Direct bij Chalet Iselime is een pizzeria en voor wie van verse broodjes houdt zit er ook een bakkerij.
Voor de wat grotere boodschappen, skiverhuur, een hapje en een lekker drankje kun je terecht in het winkelcentrum van de wijk Preyerand. Dit winkelcentrum vind je op ca. 600 meter. Ga je liever naar het centrum (La Croisette) van Les Menuires? Dan is dit ook mogelijk, je komt er zo via de piste en stoeltjeslift of via de gratis skibus, die voor de deur stopt. In dit centrum vind je vele gezellige terrasjes in de ‘’ski-kom’’ van Les Menuires. Hier is het goed vertoeven voor een lekkere lunch met zicht op de gezellige bedrijvigheid van de beginnersheuvel en de diverse pistes en liften!

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 748,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 587,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac