Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa L'Isle sur la Sorgue

L'Isle sur la Sorgue, Frankrijk

villa-lisle-sur-la-sorguevilla-lisle-sur-la-sorguevilla-lisle-sur-la-sorguevilla-lisle-sur-la-sorguevilla-lisle-sur-la-sorguevilla-lisle-sur-la-sorguevilla-lisle-sur-la-sorgue
Favoriet 
 
 

v.a. 2.690

  • Beoordeeld met een 8,7
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Villa L'Isle sur la Sorgue in L'Isle-sur-la-Sorgue

Deze vakantievilla bij L'Isle-sur-la-Sorgue (4 km) is perfect voor een verblijf met meerdere gezinnen. De mooie, klassieke inrichting is stijlvol en statig, je hebt binnen en buiten alle ruimte die je wilt. Het zwembad is enorm, pal naast het zwembad ligt ook nog eens een poolhouse met tuinmeubilair en een prachtige, grote grastuin. Het terrein is volledig omheind en u heeft hier alle privacy. Je kunt hier makkelijk de hele vakantie doorbrengen. Maar het zou zonde zijn om de omgeving niet te verkennen. Fontaine-de Vaucluse (9 km) is een must om te zien. Iedereen wil graag het op enkele honderden meters gelegen natuurwonder bezoeken (mooie wandeling van een half uur), daar ligt namelijk de geheimzinnige bron van de mooie rivier de Sorgue. Mocht je geen zin hebben in de natuur, dan zijn er genoeg leuke dorpjes en steden. Ga naar het sfeervolle stadje L’Isle-sur-la-Sorgue, bekend om de winkeltjes en markten vol brocante en antiek. Liever een grotere stad? Dan ga je naar het bekende Avignon (28 km) met het pauselijke paleis en Orange (44 km) met het Romeinse amfitheater.

Villa voor meerdere gezinnen bij L'Isle-sur-la-Sorgue met zwembad en poolhouse

Faciliteiten

  • Airconditioning
  • Internet (WiFi)
  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Magnetron
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-04-2021 t/m 10-04-2021 2.690,- Boek
Van 10-04-2021 t/m 17-04-2021 2.690,- Boek
Van 17-04-2021 t/m 24-04-2021 2.690,- Boek
Van 24-04-2021 t/m 01-05-2021 2.690,- Boek
Van 01-05-2021 t/m 08-05-2021 2.690,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

2 pers.
Acapulco

Camping Acapulco is een verzorgde en moderne camping op een prachtige locatie, vlak bij lange zandstranden. De camping heeft alle voorzieningen die u zich wensen kunt...

Saint Jean de Monts

4 pers.
Verdi

Luxe appartement voor vier personen vlakbij golfbaan in het hart van de Provence Je verblijft in een luxe appartement voor vier personen in een kleinschalige résidence in het hart van de Provence, op een half uurtje rijden van de Côte d'Azur. De..

Montauroux

4 pers.
Domaine les Marées - 8. Le Nid des Cigognes - vakantiehuizen in Frankrijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

6 pers.
Verdi

Luxe appartement voor zes personen in résidence in het hart van de Provence Je verblijft in een luxe appartement voor zes personen in een kleinschalige résidence in het hart van de Provence, op een half uurtje rijden van de Côte d'Azur. Deze r..

Montauroux