Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suite for 4 people

Oye Plage, Frankrijk

suite-for-4-peoplesuite-for-4-peoplesuite-for-4-peoplesuite-for-4-peoplesuite-for-4-people
Favoriet 
     
     

    v.a. 658

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Suite for 4 people in Oye Plage

    Oye Plage ligt net over de Franse grens op een half uurtje rijden van de Panne. Deze prachtige badplaats kent nog grote stukken ongerepte natuur en is dé gedroomde vakantiebestemming voor wie houdt van een uitgebreide fauna en flora. Door de vorming van de zandbanken is deze locatie voor de Franse kust op het einde van de achtiende eeuw een uitstekende broedplaats geworden voor alle soorten vogels. Hierdoor is er een heus natuurreservaat ontstaan , waar het heerlijk wandelen is.

    Naast de prachtige natuur zijn er natuurlijk ook heel wat bezienswaardigheden te bezichtigen, zoals de Scheve Toren va Oye-Plage, een overblijfsel uit de Tweede Wereldoorlog. De klokkentoren van de plaatselijke kerk is dan weer een beschermd monument. Voor sport en plezier in de omgeving kan u terecht bij het grote vrijetijdscomplex , “Sportica”.Een rollerskateparcours, fitnessclub, Squashen, badmintonnen, tafeltennis of een avondje plezier op de Bowlingbaan, hier kan hier allemaal. Een frisse duik in het splinternieuw zwembad, maar ook wie wil genieten van een goede film kan terecht in de aangrenzende bioscoop.

    Op slechts 15 minuten liggen de shoppingcomplexen Cité de l'Europe en Marques Avenue, waar U een uitgebreid aanbod van boetieks treft en ook een outletcenter waar u aan democratische prijzen kan shoppen. In de baai van Wissant kan u terecht voor heerlijke zeevruchtenschotels, deze streek staat hiervoor gekend, en u kan voor weinig geld genieten van dagverse zeevruchten. In Calais, vindt  gastronomie op zijn best in restaurant Cahnnel, hier kiest u een fles wijn uit de grootste wijnkelder van Noord-Frankrijk.



    U verblijft in Villa les Dunes, een kleinschalige residentie op 100m van het strand  en vlak aan de ingang van het natuurreservaat. Dit smaakvol ingericht appartement is van alle comfort voorzien en is geschikt voor max. 4 personen. Op een totale oppervlakte van circa 35m2 heeft u een woonkamer met tv flatscreen, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, magnetron, koffiezet , waterkoker enz.

    Er is één slaapkamer met 2 enkele bedden, en een afgescheiden slaaphoek met stapelbed. Verder is er een badkamer met lavabo, douche en toilet. U beschikt  ook over een terras( gemeenschappelijk gebruik) met tuinmeubilair zeezicht. Mogelijkheid tot huren van badlinnen (5 euro per persoon)


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets