Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Front de Neige 2p C 6p

Plagne Villages, Frankrijk

front-de-neige-2p-c-6pfront-de-neige-2p-c-6pfront-de-neige-2p-c-6pfront-de-neige-2p-c-6pfront-de-neige-2p-c-6p
Favoriet 
     
     

    v.a. 514

    • Max. 6 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Front de Neige 2p C 6p in Plagne Villages

    Plagne Village ligt in het hart van het skigebied op 2050 m hoogte en bestaat uit huizen en kleine gebouwen van hout.
    De 4* woning is ideaal gelegen nabij voorzieningen: supermarkt, postkantoor, bus naar Plagne Centre. Aan de voet van een blauwe skipiste en de stoeltjeslift Bergerie, is de residentie gelegen in een traditionele architectuur, in de directe omgeving van een skischool en een kleine supermarkt.

    De Residence is gelegen in het bovenste gedeelte van het authentieke dorpsresort Les Carroz d'Arâches in de Haute Savoie (nabij het centrum en winkels). In juli en augustus biedt het gratis wandelingen met gidsen (2 halve dagen per week) om de ongerepte natuur van Les Carroz d'Arâches te verkennen. Een dynamisch resort dat veel activiteiten biedt: skatepark, mountainbiken, paragliding, zwemmen, paardrijden, wandelen, klimmen, wildwatersporten, via ferrata.

    Tot uw beschikking
    WIFI toegang in de appartementen (bij deelname)
    Overdekte parkeerplaats (met deelname)

    Accommodatie
    Uw accommodatie biedt verschillende soorten accommodatie om aan ieders behoeften te voldoen. De appartementen variëren van studio's voor 2/3 personen tot 2/3 kamers voor 7/8 personen. Uw woning is op 3 en 4 niveaus. De appartementen in uw accommodatie zijn allemaal uitgerust met een kitchenette (keramische kookplaat, magnetron of magnetrongrill, vaatwasser). U vindt in uw accommodatie ook een badkamer of douche met toilet. Voor al uw rustmomenten, na sportdagen in de bergen, zult u graag toegang hebben tot televisie (tegen meerprijs) in uw appartementen. In de meeste appartementen heb je een balkon of terras. Profiteer van een goede adem van zuivere berglucht om uw batterijen op te laden!

    De Residence is niet uitgerust voor mensen met beperkte mobiliteit en heeft geen lift. Niet alle appartementen hebben een balkon

    Deze residentie heeft een traditionele architectuur en combineert de elegantie van hout en de robuustheid van de steen. Het biedt 144 appartementen van zeer goede kwaliteit, uitgerust met een balkon of terras. De appartementen zijn uitgerust met een kitchenette (keramische kookplaten, magnetron, afwasmachine), badkamer, apart toilet (behalve de studio's), gratis tv en flatscreen-tv met nationale en internationale zenders, gratis WiFi, balkon of terras (behalve studio's voor 2 personen).

    2 kamer 6 personen appartement (vanaf 39 m²)
    Woonkamer met slaapplaats
    1 slaapkamer
    1 cabine
    Uitgeruste kitchenette (keramische kookplaten, koelkast)
    Uitgeruste badkamer (wastafel, spiegel, douche of bad)


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen