Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Plan de la Tour

Frankrijk

10/10
4 pers.
Saint Martin Nr1

4p- appartement met afgescheiden terras. 1 Slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer.Een ideaal appartement als u kleine kinderen heeft, aangezien het terras voor een groot gedeelte afgezet is.Indeling:nBegane grond: woonkamer (met slaapbank) keuke..

Plan de la tour

10/10
4 pers.
Vallaury Nr 5

4 Persoons appartement, 1 slaapkamer met badkamer en een slaapbank in de woonkamer.Het huisje bevindt zich in een kleinschaligenauthentieke residentie in de gemeente Le Plan de la Tour. Het betreft een 18eneeuwse gerenoveerde (privé) "hameau" gebouw..

Plan de la tour

10/10
4 pers.
Le Vernet Nr3-Wi-FI

4p- appartement, terras met mooi uitzicht. 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer.In dit appartement is het moeilijk uw bed uit te komen, als u s'ochtends wakker wordt, kijkt u recht op het natuur gebied “Les Massif Maures”Indeling:nBegane..

Plan de la tour

10/10
8 pers.
Prat-Bourdin Nr18

8p Huis met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een slaapbank in de woonkamer.Een nieuw appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers geschikt voor 8 personen. Dit appartement is geheel in de stijl van een oude Hameau gerenoveerd, met een natuurstenen vloer..

Plan de la tour

10/10
3 pers.
Preconil Nr2

2 persoons huis, terras met mooi uitzicht op de heuvels.IndelingBegane grond met keuken / woonkamerTerrasEerste etage een slaapkamer, badkamer met toilet en een inloopkast.Hameau des Claudins is een gehucht dat bij Plan de la Tour hoort, een typisch ..

Plan de la tour

10/10
8 pers.
Prat-L'Estagnol Nr19

8p Huis met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een slaapbank in de woonkamer.Een nieuw appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op een heerlijke plek. Dit appartement is geheel in de stijl van een oude Hameau gerenoveerd, met een natuurstenen vloer, l..

Plan de la tour

Vakantiepark In Plan De La Tour

De architectuur van dit verblijf, bestaat uit zonnige kleuren en een kachel, doet door de uitbouw, het overdekte terras en de ruime vlaktes, denken aan een Latijns-Amerikaanse hacienda. Naast een moderne inrichting heeft het ook een breed zwembad, ee..

Plan De La Tour

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembadHét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.