Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Le Village de Praroustan 2pC6p

Pra Loup, Frankrijk

residence-le-village-de-praroustan-2pc6presidence-le-village-de-praroustan-2pc6presidence-le-village-de-praroustan-2pc6presidence-le-village-de-praroustan-2pc6presidence-le-village-de-praroustan-2pc6p
Favoriet 
     
     

    v.a. 331

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence Le Village de Praroustan 2pC6p in Pra Loup

    Boek in de Zuidelijke Alpen een skivakantie in Pra Loup 1500 in de nieuwe Odalys Residence Le Village de Praroustan. De omgeving biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen en is perfect voor uw skivakantie in de Franse Alpen. De skiliften van het resort liggen op slechts 5 minuten rijden (auto met sneeuwkettingen aanbevolen).

    Ontdek in het hart van de Ubaye-vallei de prachtige ongerepte gebieden van deze regio met zijn bossen en besneeuwde bergen, fantastisch skiën en gevarieerde wintersportactiviteiten voor elk wat wils. Pra Loup 1500 is verbonden met Pra Loup 1600 door een gratis pendelbus (bushalte op 500 m van de residentie).

    Comfortabel en luchtig, de ski vakantieverhuur in deze residentie in Pra Loup hebben allemaal een balkon en zijn volledig uitgerust. Van studio-appartementen voor 2 personen tot 2 slaapkamer appartementen voor 6 personen, elke accommodatie heeft uitschuifbare bedden in de woonkamer, een functionele keuken, badkamer met bad en apart toilet, evenals gratis tv en WiFi.

    Tot uw beschikking: Binnenbad, verwarmd zwembad, Wellness faciliteiten (sauna, hamam) (tegen betaling), Wasserette, Buiten en overdekte parkeerplaats (tegen betaling), ski lockers.

    2 kamers cabine 6 personen (ongeveer 39 m²)
    Woonkamer met slaapbank
    Volledig ingerichte keuken
    Slaapkamer met 160 bed
    Hut met stapelbedden
    Badkamer (bad) of douche
    WC

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône