Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Roquebrun

Frankrijk

8 pers.
Filome

Luxe villa, airco, verwarmbaar privézwembad, op loopafstand van rivier de Orb Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in deze vakantievilla. De vakantievilla (150m2) is een prachtig en compleet vakantiehuis met ve..

Roquebrun

12 pers.
Villa Bonn Idee

Ruime moderne vakantievilla met verwarmbaar privézwembad Soms ontdek je zo'n mooie plek, dat je er gewoon even stil van wordt. Dat gevoel ervaart u bij deze nieuwe vakantievilla "Bonn'Idee". Deze luxueuze villa voor 12 personen, beschik..

Roquebrun

8 pers.
Filome

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in deze vakantievilla. De vakantievilla (150m2) is een prachtig en compleet vakantiehuis met veel privacy, geweldig uitzicht over de wijnvelden, een verwarmbaar privé zwembad e..

Roquebrun

12 pers.
Villa Bonn Idee

Soms ontdek je zo'n mooie plek, dat je er gewoon even stil van wordt. Dat gevoel ervaart u bij deze nieuwe vakantievilla "Bonn'Idee". Deze luxueuze villa voor 12 personen, beschikt over 5 slaapkamers en vier badkamers. De airco's in de woon..

Roquebrun

6 pers.
Au Cœur du Soleil

Vakantievilla met veel sfeer, veel privacy en een verwarmbaar privé zwembad Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon, in deze vakantievilla. De villa (130m2) ligt rustig gelegen op een terrein van 1.000m2 met veel ..

Roquebrun

6 pers.
Villa Pharos

Complete villa met prive zwembad, airconditioning, omheinde tuin, vrij uitzicht Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Pharos. De villa is geschikt voor zes personen en beschikt over een privé zwe..

Roquebrun

10 pers.
Hélios

Prachtige villa met geweldig uitzicht in 'Petit Nice' Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Hélios. De villa ligt in het pittoreske dorp Roquebrun, ook wel Petit Nice genoemd. Roquebrun is een pl..

Roquebrun

6 pers.
Arcolan

Prachtige villa met privé zwembad en veel privacy aan de rand van Roquebrun Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Arcolan. Tijdens een vakantie in deze prachtige villa komt u helemaal in de medit..

Roquebrun

6 pers.
Au Cœur du Soleil

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon, in deze vakantievilla. De villa (130m2) ligt rustig gelegen op een terrein van 1.000m2 met veel privacy tegen de berghelling in Ceps, een klein dorpje dicht bij Roquebrun. U he..

Roquebrun

6 pers.
Villa Pharos

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Pharos. De villa is geschikt voor zes personen en beschikt over een privé zwembad. Er zijn drie slaapkamers en één badkamer. De villa is gelegen aan de rand v..

Roquebrun

10 pers.
Hélios

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Hélios. De villa ligt in het pittoreske dorp Roquebrun, ook wel Petit Nice genoemd. Roquebrun is een plaatsje gelegen in het departement Hérault, aan de rivier..

Roquebrun

6 pers.
Arcolan

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Arcolan. Tijdens een vakantie in deze prachtige villa komt u helemaal in de mediterraanse vakantiesferen. Een prachtig vakantiehuis met volledige privacy, een ru..

Roquebrun

5 pers.
Villa Les Muriers

Knusse en comfortabele villa met privé zwembad gelegen in een prachtige omgeving Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon, in vakantiehuis Les Muriers. Vakantiehuis Les Muriers (110m2) is een knusse en comfortabele..

Roquebrun

5 pers.
Villa Les Muriers

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon, in vakantiehuis Les Muriers. Vakantiehuis Les Muriers (110m2) is een knusse en comfortabele villa in Roquebrun gelegen op een omheind terrein van 2.000m2 met een prachtig uitzi..

Roquebrun

Vakantiehuis In Roquebrun

Fantastisch begane grond appartement van een prachtige villa met privézwembad, grote tuin en heerlijk privéterras in Roquebrun, op slechts 15 minuten lopen van de rivier. In 50 minuten bent u op de stranden van Gruissan, waar u vele nautische activ..

Roquebrun

Vakantiepark In Roquebrun

Uitzonderlijk vakantiehuis met privézwembad in een van de mooiste gebieden rond Roquebrun (Languedoc)! Vanaf het zeer grote perceel heeft u een vrij uitzicht op de wijngaarden. Slechts 50 meter van de stranden van Valras, 30 km van Béziers en 47 km..

Roquebrun

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembadHét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.