Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sentelie

Frankrijk

8,4/10
4 pers.
Maison de vacances - SENTELIE

Dit schitterende voormalige koetshuis in Sentelie zoekt jou, vakantieganger! Bij een liefdevol uitgevoerde renovatie zijn veel details bewaard gebleven. De 'pigeonnier' torent vanaf het dak boven de omgeving uit en het Franse vakmanschap zie je terug..

Sentelie

8,2/10
3 pers.
Maison de vacances - SENTELIE

Een tot romantisch vakantiehuis omgetoverde karaktervolle boerderij in Sentelie. De woning is vooral voor een klein gezelschap ideaal. Kinderen gaan hun gang in de omheinde tuin. Zelf geniet je op het terras met zijn fijne meubilair, ligbedden en, na..

Sentelie

8,2/10
3 pers.
Maison de vacances - SENTELIE

Zeer sfeervol vakantiehuis in de fraaie La Somme, centraal gelegen bij Sentelle Een tot romantisch vakantiehuis omgetoverde karaktervolle boerderij in Sentelie. De woning is vooral voor een klein gezelschap ideaal. Kinderen gaan hun gang in de omh..

Sentelie

8,4/10
4 pers.
Maison de vacances - SENTELIE

Prachtig koetshuis als vakantiehuis, met grote omheinde tuin in Sentelie Dit schitterende voormalige koetshuis in Sentelie zoekt jou, vakantieganger! Bij een liefdevol uitgevoerde renovatie zijn veel details bewaard gebleven. De 'pigeonnier' toren..

Sentelie

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembadHét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.