Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement CGH Résidence La Ferme du Val Claret - 6-8 personen

Tignes, Frankrijk

chalet-appartement-cgh-residence-la-ferme-du-val-claret-6-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 718

  • 4 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 70 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement CGH Résidence La Ferme du Val Claret - 6-8 personen in Tignes

La Ferme du Val Claret is ideaal gelegen aan de rand van de wijk Val Claret. De résidence is gebouwd in traditionele stijl, waarbij veel gebruik is gemaakt van materialen uit de streek, zoals hout en natuursteen. De résidence ligt aan de voet van de pistes en dichtbij zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Verder beschikt elk appartement over een eigen skilocker met schoenendroger en gratis Wi-Fi-verbinding (één code per appartement). Broodjesservice is gemakkelijk via de receptie te regelen.
Als gast van résidence La Ferme du Val Claret kun je gratis gebruik maken van het zwembad, whirlpool, Turks stoombad, sauna en fitness in de CGH résidence Nevada (ook in de wijk Val Claret, op ca. 500 meter) en CGH résidence Le Telemark (in Tignes Le Lac, op ca. 2,7 km). Ook kun je tegen betaling allerlei behandelingen ondergaan zoals massages en speciale gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 877,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 718,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen