Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Les Balcons de Val Cenis Village - 8-10 personen

Val-Cenis, Frankrijk

chalet-appartement-les-balcons-de-val-cenis-village-8-10-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 339

  • Beoordeeld met een 8.1
    (51 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 90 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Les Balcons de Val Cenis Village - 8-10 personen in Val Cenis

Mooie, recent gebouwde luxe chalet-appartementen ingericht en gebouwd in typisch Savoyaardse stijl. Er is gewerkt met veel hout en andere natuurlijke materialen, waardoor het geheel een gezellige uitstraling heeft gekregen. Les Balcons de Val Cenis Village bestaat uit een negental chalet-gebouwen waarin de appartementen zijn ondergebracht. De gebouwen zijn als een klein dorpje opgezet en dit "dorpje" heeft een aantal eigen faciliteiten voor de eerste behoeftes zoals een bakker, skiverhuur en een supermarkt. Bij de receptie en in alle appartementen is er gratis Wi-Fi verbinding. Elk appartement heeft een eigen skilocker.
Les Balcons de Val Cenis Village ligt direct aan een eenvoudige groene piste (Hermine). Via deze piste zijn de cabinelift (TC 10 Val Cenis Le Haut) en de skischool met kinderclub gemakkelijk bereikbaar (ca. 150 meter). De cabinelift heeft een snelle aansluiting op het beginnersgebied van Val Cenis, hier vind je vele groene pistes. De gevorderde wintersporter neemt na de cabinelift nog een snelle stoeltjeslift (Arcelle) waarna je het hele skigebied (125 km piste) door kunt.
De appartementen zijn op loopafstand van het centrum van Val Cenis gelegen. Direct naast Les Balcons de Val Cenis Village ligt het Platinium gebouw dat een welness-centrum heeft. Van dit welness-centrum, met zwembad, sauna's, hammam, fitness en jacuzzi, kun je een aantal dagen in de week gratis gebruik maken (dagen en tijden worden ter plaatse gecommuniceerd).
Les Balcons de Val Cenis Village heeft ook een eigen restaurant met zonneterras direct naast de piste; La Bergerie. Maaltijden kun je alvast van tevoren bij ons reserveren, wel zo makkelijk!

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • zwembad
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires