Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Résidence Skadi - 4 personen

Val-d'Isère, Frankrijk

chalet-appartement-residence-skadi-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 2.179

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 60 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Résidence Skadi - 4 personen in Val d'Isère

Voor een wintersportvakantie met veel luxe én in een groot skigebied ben je bij Chalet Skadi aan het juiste adres! Deze résidence met wellness is geopend in december 2016 in het levendige wintersportdorp Val d'Isère. Samen met het dorp Tignes deelt Val d'Isère het Espace Killy skigebied. Hier geniet je van ruim 300 km aaneengesloten pistes, die tot een sneeuwzekere hoogte van maar liefst 3456 meter reiken.
Vanaf Chalet Skadi is het ongeveer 400 meter lopen naar de piste en het vertrekpunt van de skiliften. Het dorpscentrum ligt ook op ca. 400 meter loopafstand en heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants en barretjes, (sport)winkels en skischolen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de SPAR supermarkt, die slechts 100 meter van de résidence vandaan ligt.
De résidence bestaat uit 36 sfeervolle appartementen, voor 4 tot 10 personen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon en Wi-Fi en daarnaast heeft elke slaapkamer een eigen badkamer! In 'Les Bains du Montana', de eigen Spa van Chalet Skadi, kun je ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, de whirlpool, de sauna en de hammam. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling mogelijk. Verder beschikt de résidence over een receptie (24/7 geopend), lobby met biljart en tafelvoetbal, bagageruimte, wasservice, broodjesservice, skiberging met individuele skikluisjes met schoenendrogers en een parkeergarage.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • wasmachine
  • zwembad
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 3.869,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 2.179,- Boek
Van 20-04-2024 t/m 27-04-2024 (7 dagen) 2.179,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires