Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Village Montana

Val Thorens, Frankrijk

village-montanavillage-montanavillage-montanavillage-montanavillage-montana
Favoriet 
 
 

v.a. 965

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Village Montana in Val Thorens

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Village Montana

Residences Village Montana heet je welkom op de skipistes. Vier grote typische Savoyaardse chalets, ontworpen om je verblijf een succes te maken. Comfortabele appartementen met balkon, dicht bij de skischool, winkels en restaurants. Bovendien krijg je de kwaliteit van hotel service: opgemaakte bedden bij aankomst, handdoeken voorzien en gewisseld in het midden van de week en eindschoonmaak inbegrepen. Je hoeft alleen maar je bagage neer te zetten. Gelijk de ski's onder en de piste op. Geen zin om te koken? Geniet van een maaltijd in het restaurant 'Le Jasper', met zonneterras aan de piste.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Skistalling,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône