Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement CGH l'Oree des Neiges - 2-4 personen

Vallandry, Frankrijk

chalet-appartement-cgh-loree-des-neiges-2-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 679

  • Beoordeeld met een 9.2
    (5 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 35 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement CGH l'Oree des Neiges - 2-4 personen in Vallandry

L'Oree des Neiges is een kleinschalige résidence (geopend in december 2011) met 23 appartementen, verdeeld over twee chalets. In alle appartementen is Wi-Fi internet aanwezig (één gratis code per appartement) en er is een parkeergarage (tegen betaling). Via de receptie is er een broodjesservice mogelijk.
De résidence is zeer gunstig gelegen op ca. 300 meter van het centrum van Vallandry, tevens is het mogelijk om van en naar de résidence te skiën. Het startpunt van de (kinder) skilessen is gemakkelijk bereikbaar over de blauwe piste.
De gasten van deze résidence kunnen gratis gebruik maken van het zwembad, whirlpool, sauna, stoomcabine en fitnessruimte van résidence CGH L'Oree des Cimes (gelegen op ca. 1500 meter, bereikbaar per gratis skibus). Tevens biedt het beauty-centrum daar een ruime keuze aan massages en schoonheidsbehandelingen aan (tegen betaling).

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac