Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet De Vallandry Nowen met sauna en buiten whirlpool - 11 personen

Vallandry, Frankrijk

chalet-de-vallandry-nowen-met-sauna-en-buiten-jacuzzi-11-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 817

  • Beoordeeld met een 8.5
    (30 reviews)
  • 5 sterren
  • Max. 11 personen
  • Woonoppervlak: 175 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet De Vallandry Nowen met sauna en buiten whirlpool - 11 personen in Vallandry

Het compleet gerenoveerd chalet Nowen is een vrijstaand, luxe en sfeervol ingericht chalet op zeer korte afstand van het centrum van Vallandry. Een toplocatie met veel privacy, mede door een ommuurd groot terras. Daarnaast biedt het chalet door het gebruik van veel glas in de woonkamer een fantastisch vrij uitzicht over de vallei en de omringende bergwereld met toppen tot liefst 3500 meter hoogte en zicht op de fameuze Mont Blanc.
Zowel de skipiste als de eerste stoeltjeslift vind je op slechts 100 meter van het chalet. Direct onder de stoeltjeslift "Vallandry 74" is er een aparte garage/ski-omkleedruimte met skischoenen-droger aanwezig, om slepen met de ski-uitrusting overbodig te maken.
Het centrum van het vriendelijke Vallandry, met alle benodigde faciliteiten zoals skischool, kinderopvang, winkels, bakker, bars en restaurants is gemakkelijk te bereiken en ligt op 100 meter van het chalet. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het chalet. Doordat het chalet op een autovrij park is gelegen (het chalet is dan ook niet per auto te bereiken) zijn rust en volledige privacy gegarandeerd.
Jongerengroepen zijn in dit chalet niet toegestaan.

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles