Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Le Mas des Neiges 8p

Valloire, Frankrijk

chalet-le-mas-des-neiges-8pchalet-le-mas-des-neiges-8pchalet-le-mas-des-neiges-8pchalet-le-mas-des-neiges-8pchalet-le-mas-des-neiges-8p
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.609

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Chalet Le Mas des Neiges 8p in Valloire

    Het chalet  op Valloire staat garant voor een geweldige vakantie dankzij de diensten van hoge kwaliteit die geleverd worden. U zult verrukt zijn over de magie van uw vakantiehuis met een panorama van een van de geweldigste plaatsen van het station. U kunt maximaal genieten op de twee terrassen en het balkon. Het is altijd een goede gelegenheid om samen met de hele familie samen te komen en te genieten van de frisse berglucht en warme chocolade na een sportieve dag op de pistes.  

    Om dit gevoel van welzijn te behouden, heeft u exclusief toegang tot het spa en de hammam in u uw accommoodatie, Onspan en relax in de comfortabele warmte na een lange koude winterdag.
    Het ligt 700m van de pistes van Benjamen en 1,5km van het centrum van het resort; er is gratis vervoer beschikbaar voor uw  accommodatie voor het maken van tochten. U brengt uw vakantie door in een vredige rust met veel comfort. U hoeft alleen maar de gasten uit te zoeken die samen met deze zoete reis maken.

    Het staat bekend om de gastvrijheid, het resort ontvangt u in een warm en authentiek dorp. Met de 89 pistes, het minipark voor de kinderen en de freestyle gebieden voor tieners, vindt zeker iedereen een winteractiviteit die bij hem of haar past. Op een hoogte van niet minder dan 2600m, biedt dit skigebied 150km aan skigebieden, 30 skiliften zodat u maximaal kunt genieten van de skisport.

    Dit chalet is van hout en steen gemaakt in een perfecte harmonie met de geest van het resort. Het interieur is smaakvol ingericht, met vakmanschap is de sfeer van de bergen en de bossen en zeer moderne voorzieningen gecombineerd, dit geeft een originele uitstraling. U vindt hier geschikte woonruimtes voor acht personen. In het chalet zijn vier slaapkamers, twee tweepersoonsslaapkamers en twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Er is verder een badkamer met bad, wastafel, haardroger, toilet en er is een doucheruimte met twee wastafels, haardroger en een aparte toilet. Het gemeenschappelijk gebied is een grote woonkamer met slaapbank, flatscreen televisie, dvd en een compleet ingerichte keuken met oven, magnetron, koffiezetapparaat, wafelijzer, afwasmachine, keramische kookplaat, koelkast, diepvries, broodrooster.

    Chalet 8 personen (ca. 100 m²)
    1 grote woonkamer met flatscreen, bank, dvd
    1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160 cm en een tv
    1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140 cm en een tv
    2 aparte slaapkamers met 2 bedden van 90 cm en hun tv's
    1 volledig uitgeruste keuken
    1 badkamer met ligbad, wastafel, haardroger + 1 toilet
    1 douchekamer met 2 wastafels, haardroger + 1 apart toilet
    1 wasruimte met wasmachine en droger
    2 terrassen
    1 balkon

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets