Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L'Albane S4 Standard

Vars, Frankrijk

lalbane-s4-standardlalbane-s4-standardlalbane-s4-standardlalbane-s4-standardlalbane-s4-standard
Favoriet 
     
     

    v.a. 408

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    L'Albane S4 Standard in Vars

    De résidence L'Albane bevindt zich op 200 m van het centrum van Vars, een gezinsoord in de Hoge Alpen, genesteld in een prachtig lariksbos, in het skigebied La Forêt Blanche met zijn 180 km pistes.
    De résidence met een houten architectuur biedt functionele, comfortabele appartementen die een prachtig uitzicht op het bos en de pistes bieden. Dankzij de ideale ligging aan de voet van de skipistes kunt u uw ski's bij de voordeur al aandoen. Een verwarmd onoverdekt zwembad ligt tot uw beschikking in de résidence, voor een ontspannende pauze na een dag op de pistes.
    De nabijheid van de kids clubs in het oord (op 50 meter) maakt van deze résidence een ideale plek voor een gezinsvakantie.

    KENMERKEN
    Een natuur - en gezinsoord in het skigebied van La Forêt Blanche.
    Een résidence met vertrek met de ski's aan de voeten, op steenworp afstand van het centrum, in het hart van een dennenbos.
    Luxe appartementen en een verwarmd openluchtzwembad.

    Studio Standaard 4 personen

    Accommodatie :
    1 woonkamer, 1 slaaphoek, 1 keukenhoek, 1 badkamer en 1 wc.
    Woonkamer: :
    2 slaapbanken en 1 slaaphoek met stapelbed.
    Badkamer: :
    1 bad en 1 wc.
    Keuken: :
    Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.
    Oppervlakte: : ongeveer 28 m²

    ONZE ACCOMMODATIE
    Bad
    Balkon of terras
    Waterkoker
    Koffiezetapparaat
    Individuele kluis (betalend)
    Keramische kookplaat
    Vaatwasser
    Magnetron

    Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets