Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Opaline met privé-infraroodsauna - 10-12 personen

Vaujany, Frankrijk

chalet-appartement-opaline-met-prive-sauna-10-12-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 497

  • Beoordeeld met een 8.5
    (2 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen
  • Woonoppervlak: 130 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Opaline met privé-infraroodsauna - 10-12 personen in Vaujany

Chalet Opaline ligt midden in het dorp Vaujany, in het skigebied Alpe d'Huez - Le Grand Domaine. Het chalet is in 2018 volledig gerenoveerd en is onderverdeeld in twee ruime appartementen met allebei een privé-(infrarood)sauna. Op slechts 25 meter afstand van het chalet vind je een roltrap, die beneden in het dorp bij de cabineliften uitkomt. Aangezien er geen afdaling is naar Vaujany, kun je aan het einde van je skidag met deze cabineliften ook weer terugkomen in het dorp.
Boven het chalet bevindt zich een winkelgebied met o.a. een supermarkt en enkele restaurants/bars. Tegenover de skiliften vind je o.a. een skischool en sportwinkels. Verder heeft Vaujany een sportcentrum met een binnenzwembad, schaatsbaan, fitness, wellness en een bowling.

In chalet Opaline vind je een gezamenlijke skiberging. Er bevindt zich een gratis openbare parkeergarage op slechts 25 meter afstand van het chalet.

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles