Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Genieten van rust en een prachtige natuur in de Dordogne

FrankrijkRust, ruimte en een prachtige natuur; de Dordogne heeft het allemaal! Door het gebrek aan industrie kunt u in de Dordogne heerlijke schone lucht inademen. De streek die is uitgestrekt over 575 gemeenten kenmerkt zich door het grote aantal kastelen. Meer dan 1000 zijn er in kaart gebracht. In sommige kunt u overnachten, andere kunt u alleen bezoeken. Een bezoekje is vaak de moeite waard.
Zeker de laatste jaren is de Dordogne door de grote stroom toeristen veel cultureel erfgoed gaan restaureren. En als u dan in de jardin van een prachtig gerestaureerd kasteeltje aan het genieten bent van een lekker kopje koffie, moet u ook eens een notentaartje proberen. Een plaatselijke specialiteit van de Dordogne waar u uw vinger bij aflikt.

Populaire vakantiehuizen in Dordogne

8,4/10
10 pers.
Resort les Portes du Mont Blanc 3

Comfortabele appartementen in luxe residence met o.a. wellness en zwembad nabij winkels en pistes In de residence zijn studio's voor 2 pers. en appartementen geschikt voor 2 tot 10 personen. De studio's en appartementen zijn comfortabel, warm en v..

Vallorcine

8,3/10
8 pers.
Villas du Club Royal Aquitaine 1

De luxueuze villa’s op Villas du Club Royal liggen allemaal op of rond de golfbaan van Moliets-et-Maâ (3 km). De woningen hebben een zeer verzorgde inrichting, welke onderling kan verschillen. Elke villa beschikt over een privézwembad, een tuin e..

Moliets-et-Maâ

6 pers.
Les Calanques des Issambres 2/3p6p STD

UW PREMIUM VERBLIJFLes Calanques des IssambresDe résidence Les Calanques Issambres, gelegen vlakbij het strand, leent zich voor de vele verblijfsformules, of uw voorkeur nu uitgaat naar een ontspannen of een actieve vakantie.De architectuur en de ty..

Les Issambres

9 pers.
La Chiroquoise

Op uw privé-terrein van 250.000 m2 bent u omringd door natuur en rust. Totale privacy op een geweldige plek midden in het bos! Via een privé-landweg van 800 m komt u bij deze fraaie bastide met een groot privé-zwembad. Op uw riante terras op het l..

Flayosc

9,3/10
12 pers.
Villa des 4 vents A for 10 adults and 2 children

Aan de poort van de Cevennen staat deze luxe villa. Het is een prachtig authentiek gebouw met hedendaags comfort. Door de ligging op een heuvel domineert deze villa haar omgeving. Het uitzicht is verbluffend! Op de ruime terrassen staat luxe tuinmeub..

Saint-Ambroix

9,3/10
12 pers.
Villa des 4 vents A for 10 adults and 2 children

Een elegante villa met privézwembad, in een regio met diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten Aan de poort van de Cevennen staat deze luxe villa. Het is een prachtig authentiek gebouw met hedendaags comfort. Door de ligging op een heuvel do..

Saint-Ambroix