Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk ontdekken

Frankrijk

In het diepe zuiden van Frankrijk strekt de streek Languedoc-Roussillon zich uit langs de ‘elleboog’ die de Middellandse Zee in het Franse vasteland steekt. Languedoc-Roussillon is onderdeel van de oude ‘Midi’, met een dominante garrigue (struiklandschap op het droge kalksteen) en ondoordringbare struikgewassen (de maquis). Met monumentale steden zoals het Romeinse Nîmes, het studentikoze Montpellier en het ‘Spaanse’ Perpignan. De regio heeft een kustlijn 240 kilometer lang met prachtige zandstranden en leuke jachthavens. Aan de kust zijn genoeg watersporten te beoefenen, zoals bijvoorbeeld duiken of zeilen.

Populaire vakantiehuizen in Languedoc Roussillon

8,6/10
6 pers.
MONTOULIERS - HM04 HM04

Sfeervolle villa in het mooie door wijngaarden omgeven Montouliers Twee geweldige, gerestaureerde dorpshuizen, waarvan een met privé-zwembad (8 x 4 m, diep 1.50 m), in het pittoreske dorpje Montoulliers. Dit dorpje ligt op een heuvel, verscholen ..

Montouliers

10/10
8 pers.
Villa des 4 vents C

Een elegante villa met privézwembad, in een regio met diverse mogelijkheden voor buitenactiviteiten Aan de poort van de Cevennen staat deze luxe villa. Het is een prachtig authentiek gebouw met hedendaags comfort. Door de ligging op een heuvel do..

Saint-Ambroix

8 pers.
Villa Les Vents d'Ange

Geniet van een luxe vakantie met villa Les Vents d'Ange in het gezellige Conilhac-Corbières. Les Vents d'Ange is geschikt voor acht personen en is schitterend gelegen in het op een helling aan de rand van het dorp Conilhac-Corbières. Het is een roy..

Conilhac-Corbières

8,1/10
8 pers.
Gaja-et-Villedieu

Riant vakantiehuis op wijndomein met privézwembad in bosrijk Zuid-Frankrijk Deze majestueuze Mas ligt tussen de wijngaarden van Limoux (4 km) op een wijndomein met enkele andere woningen. Hier worden de heerlijkste wijnen van de Languedoc gemaakt..

Gaja-et-Villedieu

10/10
4 pers.
Le Mas du Gardon - Loft Genêt

Kindvriendelijke vakantiehuizen op kleinschalig parkjeLuxe vakantiehuizen om bij weg te dromenDit vakantieparkje in Zuid-Frankrijk is een populaire plek. Het landgoed deed vroeger dienst deed als wijnfabriek en is verbouwd tot 7 gîtes met gemeenscha..

Uzès

8 pers.
Villa 4 vents D

Moderne, volledig airconditioned villa met gastenverblijf en uitzicht op het dorp Saint-Ambroix. In de villa een aangenaam lichte woonkamer die in open verbinding staat met de eetkamer en moderne keuken. Verschillende deuren openen naar buiten. Er zi..

Saint-Ambroix