Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Languedoc-Roussillon in Zuid-Frankrijk ontdekken

Frankrijk

In het diepe zuiden van Frankrijk strekt de streek Languedoc-Roussillon zich uit langs de ‘elleboog’ die de Middellandse Zee in het Franse vasteland steekt. Languedoc-Roussillon is onderdeel van de oude ‘Midi’, met een dominante garrigue (struiklandschap op het droge kalksteen) en ondoordringbare struikgewassen (de maquis). Met monumentale steden zoals het Romeinse Nîmes, het studentikoze Montpellier en het ‘Spaanse’ Perpignan. De regio heeft een kustlijn 240 kilometer lang met prachtige zandstranden en leuke jachthavens. Aan de kust zijn genoeg watersporten te beoefenen, zoals bijvoorbeeld duiken of zeilen.

Populaire vakantiehuizen in Languedoc Roussillon

8 pers.
Villa Les Vents d'Ange

Prachtige villa met verwarmbaar privé zwembad en volledige privacy Geniet van een luxe vakantie met villa Les Vents d'Ange in het gezellige Conilhac-Corbières. Les Vents d'Ange is geschikt voor acht personen en is schitterend gelegen in het op e..

Conilhac-Corbières

10/10
4 pers.
Domaine Pippa - gîte

Voor rustzoekers: authentieke gîte met modern comfort in Zuidwest FrankrijkVakantie vieren in alle rustBij domaine Pippa kun je als liefhebber van rust en natuur intens genieten. Verspreid op het terrein van 3ha staan een gîte, 3 'roulottes' (woonw..

Parisot

9,1/10
12 pers.
La Bastide

Stoer en zeer luxe Mas met geweldig uitzicht en verwarmbaar privé zwembad Deze schitterende Mas, gemaakt van lokale materialen, is perfect geïsoleerd en lijkt deel uit te maken van de omringende natuur. De oase van rust en stilte is een bron van..

Saint-Hilaire-de-Lavit

9,4/10
8 pers.
Bastide Luc

Deze schitterende Mas, gemaakt van lokale materialen, is perfect geïsoleerd en lijkt deel uit te maken van de omringende natuur. De oase van rust en stilte is een bron van welzijn en energie. Natuurliefhebbers zullen verrukt zijn, maar ook op cultur..

Saint-Hilaire-de-Lavit

8,1/10
8 pers.
Gaja-et-Villedieu

Deze majestueuze Mas ligt tussen de wijngaarden van Limoux (4 km) op een wijndomein met enkele andere woningen. Hier worden de heerlijkste wijnen van de Languedoc gemaakt, je kan hier zelf zien hoe het gemaakt wordt en uiteraard ook de wijnen proeven..

Gaja-et-Villedieu

9/10
2 pers.
Marisol

Deze vijf-sterren camping heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijke zonvakantie...

Torreilles