Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Biscarrosse

Frankrijk

8,2/10
8 pers.
Les Villas du Golf 3

Dit ruim opgezette vakantiepark ligt pal naast een prachtige golfbaan. Het park heet ook niet voor niets Golf Océan Résidences. Op het terrein staan een aantal ruime en vrijstaande villa’s. Er zijn drie verschillende types beschikbaar. Zo is er d..

Biscarrosse

8,2/10
8 pers.
Les Villas du Golf 3

Schitterende vrijstaande villa met privé-zwembad 6 km van de kust nabij golfbaan Dit ruim opgezette vakantiepark ligt pal naast een prachtige golfbaan. Het park heet ook niet voor niets Golf Océan Résidences. Op het terrein staan een aantal rui..

Biscarrosse

  4 pers.
  Camping Mayotte Vacances

  Je wordt wakker en opent de deur van je stacaravan...hmmmmm, verse boslucht. Klaar voor een nieuwe dag op 5 sterren camping Mayotte Vacances! Wat staat er vandaag op het programma? Varen op het meer van Biscarosse, zwemmen in één van de zwembaden d..

  Biscarrosse

   4 pers.
   Slow Village Biscarrosse Lac

   Je ziet het steeds meer, Slow Villages, een nieuwe trend op het gebied van vakantie vieren. Voor en door mensen die stress willen ontlopen en omgeven willen zijn door de rustgevende natuur. Aan een groot meer, vlakbij kilometerslange zandstranden en ..

   Biscarrosse

   Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad   Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

   Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.