Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Belle Dune 3p6p House VIP

Fort-Mahon-Plage, Frankrijk

belle-dune-3p6p-house-vipbelle-dune-3p6p-house-vipbelle-dune-3p6p-house-vipbelle-dune-3p6p-house-vipbelle-dune-3p6p-house-vip
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.081

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Belle Dune 3p6p House VIP in Fort Mahon Plage

    Op twee uur rijden van Parijs, aan de Picardische kust nabij Crotoy, Le Touquet en de Baai van de Somme, ligt het vakantiedorp Belle Dune in een duingebied van 250 hectare met uitzicht over het Kanaal.
    Het ecodorp Belle Dune ligt in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving: omgeven door meren, duinen en zee, aan de rand van een schitterende 18-holes golfbaan.

    De appartementen en halfvrijstaande huizen, in de stijl van de Picardische architectuur uit het begin van de 20e eeuw, zijn georganiseerd in 7 zeer charmante voetgangerszones.

    Ontdek de nieuwe Belle Dune Aquaclub, georganiseerd rond 2 grote verwarmde watersportgebieden binnen en buiten.

    Een binnenruimte met vrije toegang, het hele jaar geopend, bestaande uit:
    - 1 golfslagbad met glijbaan
    - 1 peuterbad

    Een buitenruimte met vrije toegang, geopend tot eind augustus, bestaande uit:
    - 1 zwembad met twee glijbanen
    - 4 glijbanen
    - 1 zwembad voor de kleintjes
    - 1 bubbelbad
    - 1 uitgerust strand

    Een zwembad van 25 m met betaalde toegang binnen de binnenruimte.

    Toegangsvoorwaarden: zwemshorts, ondergoed, lang wetsuit van lycra of neopreen, pareo en straatkleding verboden (alleen anti-UV-lycra-badpakken met korte/lange mouwen toegestaan, lycra-slips of boxers boven de knie en 1- of 2-delige lycra-badpakken toegestaan).

    Maisonnette, 2 slaapkamers 5/6 personen

        ongeveer 43 m²
        Voordelen van VIP: - Gunstige ligging - Mooie, weidse uitzichten VIP-services en -voorzieningen: - De bedden zijn bij aankomst opgemaakt, welkomstproducten van topkwaliteit - Handdoeken, theedoeken en kit met schoonmaakproducten inbegrepen - Beddengoed van hoge kwaliteit: ontdek Smooth Bed in onze VIP-accommodaties - Dvd-speler en geluidsapparatuur - Meer voorzieningen voor extra comfort: Senseo®-koffiezetapparaat, haardroger, broodrooster... Deze vakantiehuisjes bevinden zich in de wijk 'Maisons de la Plage' of in het centrum van het park. U kunt de ligging van uw accommodatie zelf kiezen door 15 dagen voor uw aankomst te bellen (betalende dienst).
        Op de eerste verdieping: slaapkamer met tweepersoonsbed 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
        badkamer
        Op de begane grond: Woonkamer met 1 eenpersoonsslaapbank, dat is 1 uitschuifbed (aanbevolen voor een kind) of 1 slaapbank
        1 volledig ingerichte keuken
        In sommige accommodatie is de wc in de badkamer In de huizen voor mindervaliden is de slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden vervangen door een slaapkamer/slaaphoek met raam en een stapelbed op tuinniveau. 1 badkamer met douche en wc op de begane grond.



    Uw appartement is uitgerust met:

        Balkon of terras
        Koffiezetapparaat
        Volledig ingerichte keuken
        Keramische kookplaat
        Vaatwasser
        Magnetron
        Tuinmeubilair
        Koelkast
        Telefoon met directe telefoonlijn
        Televisie met nationale zenders
        Wifi in de appartementen (toeslag)

    Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac