Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Les Abrets, Frankrijk

le-coin-tranquille-villatent-nomad-6-persle-coin-tranquille-villatent-nomad-6-persle-coin-tranquille-villatent-nomad-6-persle-coin-tranquille-villatent-nomad-6-persle-coin-tranquille-villatent-nomad-6-pers
Favoriet 
 
 

v.a. 225

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers. in Les Abrets

Luxe safaritent - 6 personen - Franse Alpen

Op Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De luxe Villatenten (zonder sanitair) staan op mooie, ruime plaatsen. Op de plattegrond van de  zijn de Villatent Luxe tenten weergegeven met VL1 t/m VL 6 en de Villatenten met sanitair met VS1 t/m VS6.
n
nLees meer over 


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 24-06-2024 t/m 28-06-2024 (4 dagen) 759,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 05-07-2024 (4 dagen) 938,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 1.145,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

6 pers.
Domaine de Valence - Le Bassin vakantievilla Zuid-Frankrijk

Op dit domein in Frankrijk staan luxe vakantiehuizen met zwembad en tennisbaan. Kinderen zijn van harte welkom, vroeg boeken is aan te raden.Kindvriendelijk en zeer geliefd vakantiedomeinDit vakantiehuis in Zuid-Frankrijk is luxe, comfortabel en van ..

Crest

21 pers.
Chateau le Victoire - exclusieve kasteelvakantie Frankrijk

Voor even kasteelheer in de Bourgogne: wijn proeven, genieten van de natuur en alle mogelijke luxe. Dat is op en top vakantie vieren in Frankrijk.Overnachten in een exclusief kasteel, wie droomt er niet van ? In een omgeving van velden, meertjes en ..

Romenay

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac