Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence CGH Le Cristal de l'Alpe

Alpe d'Huez, Frankrijk

residence-cgh-le-cristal-de-laposalperesidence-cgh-le-cristal-de-laposalperesidence-cgh-le-cristal-de-laposalperesidence-cgh-le-cristal-de-laposalperesidence-cgh-le-cristal-de-laposalpe
Favoriet 
 
 

v.a. 1.162

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Residence CGH Le Cristal de l'Alpe in Alpe d'Huez

8-daagse Autovakantie naar Alpe d'Huez Grand Domaine bij Residence CGH Le Cristal de l'Alpe

Residence CGH Le Cristal de l'Alpe biedt alle comfort voor een heerlijke vakantie. Gelegen bij winkels, op loopafstand van skilift en pistes. Naast de 250 kilometer piste vind je in Alpe d'Huez vele activiteiten, zoals schaatsen, hondensleeën en snowkiting. Met zijn tweeën, met familie of vrienden, de ruime appartementen bieden je alles wat je nodig hebt. Voor je ontspanning heb je de keuze uit het overdekte zwembad, sauna's, stoombaden, jacuzzi's en fitness of verwen jezelf met een massage of schoonheidsbehandeling in het eigen Centre Ô des Cimes. 's Avonds samen kokkerellen of te voet het centrum in op zoek naar een leuk restaurantje.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac