Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Beaulieu-sur-Dordogne

Frankrijk

7 pers.
Het Struweel

Dit schattige volledig gerenoveerde en heel knus ingerichte huis heeft genoeg plaats voor een groot gezin van 7 mensen. Alle bedden zijn geschikt voor volwassenen en zijn verdeeld over drie slaapkamers. Met twee aparte badkamers, en een ruime woon/ee..

Beaulieu-sur-Dordogne

7 pers.
Het Struweel

Knusse gite met uitzicht op de vallei van Beaulieu-sur-Dordogne. Dit schattige volledig gerenoveerde en heel knus ingerichte huis heeft genoeg plaats voor een groot gezin van 7 mensen. Alle bedden zijn geschikt voor volwassenen en zijn verdeeld ov..

Beaulieu-sur-Dordogne

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembadHét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.