Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Club MMV Le Coeur des Loges - 8-10 personen

Les Menuires, Frankrijk

appartement-club-mmv-le-coeur-des-loges-8-10-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 535

  • Beoordeeld met een 6.7
    (3 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 76 m²m2

Bekijk vrije data

Appartement Club MMV Le Coeur des Loges - 8-10 personen in Les Menuires

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex skiën, waarmee je verder toegang hebt tot het 600 km piste tellende skigebied Les Trois Vallées.
Bij Résidence Le Coeur des Loges geniet je van een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Zo is er een verwarmd binnenzwembad aanwezig, waar je gratis gebruik van kunt maken, evenals een wellnessruimte met sauna, whirlpool, hammam (de wellnessruimte is alleen toegankelijk vanaf 18 jaar: 1 x gratis toegang per persoon per dag tot 16.00 uur en daarna tegen betaling, vooraf reserveren). Massages en schoonheidsbehandelingen tegen betaling. In het restaurant met panoramaterras met uitzicht op de piste kun je terecht voor een heerlijke maaltijd (vooraf reserveren). Verder is er een receptie, broodjesservice, ontbijtservice, kinderclub (van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.00 uur of van 14.00-17.00 uur, gratis, vooraf te reserveren en naar beschikbaarheid), een speelruimte speciaal voor tieners en een parkeergarage (tegen betaling). In totaal zijn er 152 appartementen aanwezig, geschikt voor 4 tot 12 personen. Alle appartementen hebben een balkon, een verwarmd skikluis en er is Wi-Fi beschikbaar in de gehele résidence.
In de directe omgeving van de résidence vind je o.a. een kleine supermarkt. Het centrum van Les Menuires ligt op ongeveer 1 km afstand en is te bereiken via de Preyerand personenlift of met de skibus die vlakbij de résidence vertrekt. Les Menuires heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants, bars en winkels.
Op aanvraag is deze accommodatie ook boekbaar van zondag tot zondag.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • wasmachine
  • zwembad
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 601,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 542,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz