Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Le Hameau des Marmottes met sauna - 14 personen

Les Menuires, Frankrijk

chalet-le-hameau-des-marmottes-met-sauna-14-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 562

  • Beoordeeld met een 7.7
    (39 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen
  • Woonoppervlak: 160 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Le Hameau des Marmottes met sauna - 14 personen in Les Menuires

Le Hameau des Marmottes is een mooi chalet park, ingeklemd tussen twee blauwe pistes in Preyerand - Les Menuires. Door deze ligging ben je 's morgens snel op pad en kom je aan het einde van de dag ook weer gemakkelijk terug! De stoeltjesliften van Tortellet en Le Bettex bevinden zich in de directe omgeving van de chalets en zijn skiënd bereikbaar over de gemakkelijke blauwe pistes. Het centrum van Les Menuires is gemakkelijk te bereiken m.b.v. de "Preyerand" personenlift (deze draait ook 's avonds). Verder rijdt de gratis skibus naar het centrum de hele dag door de wijk heen (1 halte onderin de wijk en 1 bovenaan).
Het park bestaat uit 22 ruime, vrijstaande chalets en drie in chaletstijl gebouwde appartementsgebouwen met elk 12 luxe appartementen. Alle chalets zijn privé eigendom en verschillen daarom van inrichting. Bij voldoende sneeuw kun je terugskiën tot aan de chalets.
Deze luxe chalets zijn stijlvol gebouwd met gebruik van veel hout, hebben allen een groot balkon en beschikken over een Wi-Fi aansluiting (gratis). Ze zijn zeer verzorgd en sfeervol ingericht. Qua grootte zijn alle chalets in dit park gelijk, alleen de indeling kan onderling verschillen.
Vlakbij het chaletpark vind je een bakker, maar het is ook mogelijk om broodjes aan de deur te laten bezorgen, dat is makkelijk! Verder vind je op loopafstand een aantal restaurants, een kleine supermarkt en de skiverhuur. De skischool is in het centrum en hier vind je ook vele gezellige terrasjes in de ‘’ski-kom’’ van Les Menuires.
De auto kun je op één van de parkeerplaatsen van het park parkeren.

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 976,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 598,- Boek
Van 11-01-2025 t/m 18-01-2025 (7 dagen) 598,- Boek
Van 18-01-2025 t/m 25-01-2025 (7 dagen) 645,- Boek
Van 25-01-2025 t/m 01-02-2025 (7 dagen) 695,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles