Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Odalys l'Oree Du Parc

Royan, Frankrijk

odalys-laposoree-du-parcodalys-laposoree-du-parcodalys-laposoree-du-parcodalys-laposoree-du-parcodalys-laposoree-du-parc
Favoriet 
 
 

v.a. 269

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Odalys l'Oree Du Parc in Royan

8-daagse Autovakantie naar Charente Maritime bij Odalys l'Oree Du Parc

Verblijf je hier, dan combineer je cultuur snuiven met het heerlijke strandleven. De ochtend begin je met een gezamenlijk ontbijt. Wie haalt er croissants en een baguette? De ene dag plons je samen in het binnen- of buitenzwembad. En de andere dag wandel je binnen 150 meter naar het strand. Ietsjes verder vind je het bruisende stadscentrum van Royan. Eenmaal daar waan je je in een soort openluchtmuseum. Kunstliefhebbers raken hier niet uitgekeken. En fijnproevers smullen van de lekkerste gerechten in de restaurants. Mmm … Liever zelf de chef-kok uithangen? Dat kan in de fijne appartementen met goed uitgeruste keuken. Gelukkig is er gratis wifi. Je familie stuur je na zo'n geweldige dag meteen de leukste kiekjes.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Fitness,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac