Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence CGH Le Telemark

Tignes Le Lac, Frankrijk

residence-cgh-le-telemarkresidence-cgh-le-telemarkresidence-cgh-le-telemarkresidence-cgh-le-telemarkresidence-cgh-le-telemark
Favoriet 
 
 

v.a. 930

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Residence CGH Le Telemark in Tignes Le Lac

8-daagse Wintersport naar Residence CGH Le Telemark in Franse Alpen

De luxe residence CGH Le Telemark ligt op de Bleuet piste aan het begin van Tignes le Lac. De skilift Chaudannes ligt op loopafstand. De ruime appartementen zijn comfortabel en sfeervol ingericht. Kom bij in de sauna of hammam of stap nog eens in de jacuzzi. Trek een paar baantjes in het zwembad of toch nog even actief in de fitness? 's Ochtends ontbijten met verse broodjes die je de avond ervoor bij de receptie hebt besteld. Het vriendelijke personeel geeft je graag advies om optimaal van je vakantie te kunnen genieten.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz