Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Résidence Izia - 4 personen

Val-d'Isère, Frankrijk

chalet-appartement-residence-izia-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 2.284

  • 4 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 60 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Résidence Izia - 4 personen in Val d'Isère

Chalet Izia is in december 2019 geopend en bevindt zich in het sfeervolle dorp Val d'Isère. Vanuit deze ski-in-ski-out résidence kan je direct op de ski's stappen om vervolgens een paar honderd meter te skiën naar de Solaise cabinelift. Piste M en Rogoney lopen direct langs het chalet. Op ca. 200 meter afstand ligt het Children's Village en het Rond Point des Pistes, waar meerdere skiliften vertrekken en skischolen hun meeting point hebben. Je hebt via deze skiliften toegang tot de 300 km aaneengesloten pistes van het Espace Killy - Tignes skigebied.
Het centrum van Val d'Isère ligt op ongeveer 700 meter loopafstand van de résidence. Hier kan je (sport)winkels, restaurants, bars en skischolen vinden. Op ongeveer 200 meter afstand van de résidence zijn ook al enkele restaurants en een sportwinkel gelegen. Voor langlaufers zijn er meerdere loipes in Val d'Isère. Op 600 meter van Chalet Izia begint een tocht vanaf Le Châtelard die eindigt bij de stoeltjeslift Le Manchet.
De résidence bestaat uit drie gebouwen met in totaal 51 sfeervolle appartementen voor 4 tot 8 personen. De appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon en Wi-Fi en daarnaast heeft elke slaapkamer een eigen badkamer! Ook hebben ze een panoramisch uitzicht over de pistes. In 'Les Bains du Montana', de eigen Spa van Chalet Izia, kun je ontspannen in het binnenzwembad, de sauna en de hammam. Massages en schoonheidsbehandelingen, broodjesservice, wasservice en gebruik van de parkeergarage zijn tegen betaling mogelijk. Verder heeft de résidence een receptie, gezellige lobby met open haard, kinder- en leeshoek, fitnessruimte, skiwinkel, bagageruimte en een skiberging met individuele skikluisjes met skischoenendrogers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • zwembad
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-04-2024 t/m 13-04-2024 (7 dagen) 4.059,- Boek
Van 13-04-2024 t/m 20-04-2024 (7 dagen) 2.284,- Boek
Van 20-04-2024 t/m 27-04-2024 (7 dagen) 2.284,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz