Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Auxi le Chateau

Auxi le chateau, Frankrijk

groepsaccommodatie-auxi-le-chateaugroepsaccommodatie-auxi-le-chateaugroepsaccommodatie-auxi-le-chateaugroepsaccommodatie-auxi-le-chateaugroepsaccommodatie-auxi-le-chateau
Favoriet 
 
 

v.a. 1.997

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 29 personen

Bekijk vrije data

Groepsaccommodatie Auxi le Chateau in Auxi le chateau

Wilt u verblijven op een romantisch klein landgoed, doorkruist door de rivier de Authie, gesitueerd op slechts enkele passen afstand van het centrum van Auxi le Château.

Op zoek naar een bijzondere ruime accommodatie? Dan is dit voormalig jachthuis in Frankrijk met een capaciteit van ca. 28 volwassenen en ca. 6 kinderen de juiste keuze! De accommodatie ligt op een romantisch klein landgoed, welke doorkruist wordt door de rivier de Authie en gesitueerd is op slechts enkele passen afstand van het centrum van het gezellige stadje Auxi le Château. Er is zelfs de mogelijkheid om te kamperen; er zijn 18 plaatsen en ruime parkeergelegenheid op eigen grond met achteruitgang! De accommodatie is centraal gelegen in het dorp (straatzijde) met park en omzoomd door rivier aan de achterzijde, idyllisch plekje met veel privacy. Heel geschikt voor families, reünies, workshops en kleine bedrijfsuitjes. De eigenaren zullen er alles aan doen om er een geslaagde vakantie van te maken. 

Een vakantiehuis in Frankrijk op een romantisch klein landgoed 🏡

Je komt binnen in een riante hal die o.a. toegang geeft tot een grote salon van 25m2 en een even grote semiprofessionele keuken. Door de grote keuken of salon kom je in de grote zaal van ruim 70 m2 met enorme open haard met zithoek . Deze zaal is geschikt om de maaltijden te gebruiken. De grote hoofdkeuken is uitgerust met alle voorzieningen. Bij de grote zaal is een afwaskeuken met extra koelkast. Boven zijn alle slaapkamers. Achter het huis ligt een besloten tuin van ongeveer 1700 m2. In de tuin zijn diverse zitjes en een groot terras voor 28 personen. Verder is er de mogelijkheid om te barbecueën, er is een grote barbecue aanwezig. Vanuit de besloten tuin kun je de brug over en kom je in een park. Als er een groep is kan er in het park ook worden gekampeerd, alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Voor verpozing zijn er veel gezelschapsspellen, spellen voor buiten en bij warm weer kan er voor de kleintjes een klein badje worden opgeblazen.

Ontdek de landelijke en glooiende omgeving 🤩

De ligging van het landgoed bevindt zich op de grens van Picardië en Pas de Calais aan de straatzijde in/nabij het centrum van het levendige stadje Auxi le Château. Aan de achterzijde (niet van de straat zichtbaar) bevindt zich de rivier en het park. Het is een landelijke en glooiende omgeving met vele mogelijkheden voor uitstapjes en sportieve activiteiten.

Bekijk ook de andere


Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles