Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Staycity Paris Marne La Vallee

Bailly-Romainvilliers, Frankrijk

staycity-paris-marne-la-vallee
Favoriet 
 
 

v.a. 68

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Staycity Paris Marne La Vallee in Bailly-Romainvilliers

Leuk aparthotel op ca. 10 minuten rijden van Disneyland® Paris! Staycity Marne la Vallee beschikt over stijlvolle, modern ingerichte studio's en appartementen. Een studio of appartement bij dit hotel biedt je het comfort en gemak van een eigen huis, met de faciliteiten van een hotel. 's Ochtends kan je een ontbijtje klaar maken en in de avond kan je eventueel zelf koken. Je kan er ook voor kiezen om tijdens het reserveren ontbijt bij te boeken, zodat je dat zelf niet hoeft te maken! Daarnaast heeft Staycity Paris Marne la Vallee vele faciliteiten waaronder een buitenzwembaden fitness! Vanaf het aparthotel rijdt er een gratis shuttlebus naar de Disney® parken.

Leuk aparthotel op ca. 10 minuten rijden van Disneyland® Paris! Staycity Marne la Vallee beschikt over stijlvolle, modern ingerichte studio's en appartementen. Een studio of appartement bij dit hotel biedt je het comfort en gemak van een eigen huis, met de faciliteiten van een hotel. 's Ochtends kan je een ontbijtje klaar maken en in de avond kan je eventueel zelf koken. Je kan er ook voor kiezen om tijdens het reserveren ontbijt bij te boeken, zodat je dat zelf niet hoeft te maken!

Daarnaast heeft Staycity Paris Marne la Vallee vele faciliteiten waaronder een buitenzwembaden fitness! Vanaf het aparthotel rijdt er een gratis shuttlebus naar de Disney® parken.

- In Bailly-Romainvilliers, op ca. 4,5 km van Disneyland® Paris.
- Gratis pendeldienst naar de Disney® parken.
- Vanaf Disneyland® Paris reis je per RER-metro in ca. 40 minuten naar hartje Parijs.

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

Met de trein:
- Vanaf station Marne La Vallee, het aankomststation van Eurostar, reis je eenvoudig met de gratis shuttlebus naar de accommodatie.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.
- Indien je een reis per trein boekt is, dan is de boeking op aanvraag. Dit betekent dat de boeking niet direct definitief is, maar dat we eerst zullen controleren of de reis nog beschikbaar is. Indien het beschikbaar is, dan is de boeking definitief. Mocht het geselecteerde tarief niet meer beschikbaar zijn, dan zullen wij een vrijblijvend voorstel doen voor een passend alternatief.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône