Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Odalys Les Canissons

Cavalaire-sur-Mer, Frankrijk

odalys-les-canissonsodalys-les-canissonsodalys-les-canissonsodalys-les-canissonsodalys-les-canissons
Favoriet 
 
 

v.a. 333

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Odalys Les Canissons in Cavalaire sur Mer

8-daagse Autovakantie naar Cote d'Azur bij Odalys Les Canissons

Deze mooi ingerichte appartementen liggen dicht bij het strand in de plaats Cavalaire sur Mer. In deze regio vind je lange zandstranden en baaien op slechts 10 minuten lopen. Deze omgeving is de ideale plek voor watersportliefhebbers, want hier is genoeg te beleven. Dit knusse verblijf ligt tussen de grotere gebieden als Lavandou en Saint Tropez. Wanneer je terug komt van een bezoekje aan deze twee toeristische gebieden, kun je rustig bijkomen in het zwembad of in de wellness. De appartementen zijn helemaal nieuw en bevatten alle voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Na een stranddag kun je je heerlijk terugtrekken in je eigen appartement en geniet je van je eigen gemaakte maaltijd op het balkon of terras.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 28 september 2024 voor 8 dagen naar Frankrijk 333,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles