Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Grand Ermitage

Châtel, Frankrijk

le-grand-ermitagele-grand-ermitagele-grand-ermitagele-grand-ermitagele-grand-ermitage
Favoriet 
 
 

v.a. 594

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Le Grand Ermitage in Châtel

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Le Grand Ermitage

Proef de zuivere berglucht in het karaktervolle hotel in de Franse Alpen. Deze residence is gebouwd in de stijl van een groot chalet. De goed uitgeruste en met smaak ingerichte appartementen zorgen voor een behaaglijk gevoel na een actieve dag. De vele inbegrepen faciliteiten en services maken het vakantiegevoel compleet. Gelegen vlak bij het centrum van het gezellige bergdorp Châtel zijn de winkels en après-skimogelijkheden gemakkelijk bereikbaar. En met de gratis skibus ben je zo bij de skilift.

Faciliteiten

  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz