Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Dormio Les Portes du Grand Massif

Flaine, Frankrijk

appartementen-dormio-les-portes-du-grand-massif
Favoriet 
 
 

v.a. 543

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Appartementen Dormio Les Portes du Grand Massif in Flaine

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif is een sfeervol resort in de populaire wintersportplaats Flaine. De moderne en zeer geliefde appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden ruimte tot wel 12 personen. Of u nu met familie of vrienden op wintersportvakantie naar Flaine gaat, een verblijf in een van deze appartementen is zeker een aanrader. Na een dag op de piste kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten waaronder een verwarmd binnenzwembad, een wellnessgedeelte en een fitnessruimte. Daarnaast kunt u in de winter het restaurant met bar en een schitterend panoramisch uitzicht bezoeken. Al jaren op rij behoort Dormio Resort Les Portes du Grand Massif bij gasten van de Jong Intra Vakanties tot een van de meest populaire accommodaties. De ruime appartementen, gemoedelijke sfeer, het gezellige restaurant en de geweldige ligging zorgen voor lovende reacties. Bent u op zoek naar een goed geprijsde wintersportvakantie in het bruisende Flaine? Zoekt u dan

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif is een sfeervol resort in de populaire wintersportplaats Flaine. De moderne en zeer geliefde appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden ruimte tot wel 12 personen. Of u nu met familie of vrienden op wintersportvakantie naar Flaine gaat, een verblijf in een van deze appartementen is zeker een aanrader. Na een dag op de piste kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten waaronder een verwarmd binnenzwembad, een wellnessgedeelte en een fitnessruimte. Daarnaast kunt u in de winter het restaurant met bar en een schitterend panoramisch uitzicht bezoeken.

Al jaren op rij behoort Dormio Resort Les Portes du Grand Massif bij gasten van de Jong Intra Vakanties tot een van de meest populaire accommodaties. De ruime appartementen, gemoedelijke sfeer, het gezellige restaurant en de geweldige ligging zorgen voor lovende reacties. Bent u op zoek naar een goed geprijsde wintersportvakantie in het bruisende Flaine? Zoekt u dan niet verder en kies voor een onbezorgde wintersportvakantie in Dormio Resort Les Portes du Grand Massif.

Dormio Resort Les Portes du Grand Massif beschikt over een rustige ligging in de sfeervolle villawijk Hameau de Flaine, aan de rand van de moderne wintersportplaats Flaine. Vanaf het resort heeft u een spectaculair uitzicht over de bergachtige omgeving. Flaine beschikt over een autovrij centrum. Het grootste gedeelte van de pisten van het skigebied Le Grand Massif liggen rondom Flaine. Het skigebied is geschikt voor alle soorten wintersporters. In het dorp zijn er verschillende oefenweides voor beginners en kinderen. In het skigebied vind u pistes in alle moeilijkheidsniveaus. Snowboarders en funskiërs vinden in Flaine één van Europa's grootste snowparken.

In Flaine is veel te doen naast het skiën: tochten per sneeuwscooter, indoor-klimmen, een ijs-slipschool en voor wandelaars zijn diverse tochten op Bigfoots te maken. Als de zon onder gaat, kunt u in Flaine terecht in één van de vele restaurantjes en bars voor een gezellige après-ski.
De pistes beginnen direct tegenover de appartementen en u kunt al skiënd de liften bereiken. De gratis skibus, die voor het appartementencomplex stopt, brengt u aan het einde van een heerlijke dag op de lange latten weer terug bij uw appartement.

- Skiverhuur: op het resort aanwezig (Sport 2000)
- Skibushalte: voor de deur
- Berging met privé lockers voor skimateriaal: op het resort aanwezig
- Skipiste(s): ca. 50 m
- Skilift(en): ca. 500 m
- Skischool: ca. 500 m
- Centrum: ca. 3 km
- Winkels: ca. 2 km

Bereikbaarheid
- Met de auto: Het is uitsluitend mogelijk om tegen betaling te parkeren in de parkeergarage van het resort.

- Bagageservice: Indien gewenst kan uw bagage naar uw accommodatie gebracht worden. Hiervoor geldt een toeslag van ca. € 20 per kar. Er zijn enkele bagagekarren beschikbaar om uw bagage naar het appartement te brengen.

De ruime appartementen van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif zijn gelegen op maar liefst 1.850 meter hoogte en verspreid over een aantal grote gebouwen.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

Vakantiepark Domaine de Lanzac

Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

Lanzac