Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Arolles

La Plagne, Frankrijk

les-arollesles-arollesles-arollesles-arollesles-arolles
Favoriet 
 
 

v.a. 248

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Les Arolles in La Plagne

8-daagse Wintersport naar Les Arolles in Franse Alpen

Midden in het skigebied La Plagne ligt het Les Arolles (voorheen: VVF Residence La Plagne) met volledig uitgeruste appartementen. Het ligt vlakbij de pistes, die geschikt zijn voor iedereen. Wil je rustig aan doen of meer uitdaging, alles binnen handbereik. Je kunt hier langlaufen, skiën, snowboarden of probeer eens wat nieuws uit zoals snowkiten. En dat alles met een prachtig uitzicht op de Mont Blanc. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien dus kom je weer terug bij Les Arolles na een actieve dag op de ski's dan is dit de ideale plek om weer tot rust te komen en te genieten van je eigen gemaakte maaltijd.

Faciliteiten

  • Wasmachines (zelfservice)
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles