Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Prestige l'Atelier met sauna en buiten-whirpool - 12-14 personen

Les Deux Alpes, Frankrijk

chalet-prestige-latelier-met-sauna-en-buiten-whirpool-12-14-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 416

  • Beoordeeld met een 8.3
    (3 reviews)
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen
  • Woonoppervlak: 260 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Prestige l'Atelier met sauna en buiten-whirpool - 12-14 personen in Les Deux Alpes

Het luxe Chalet Prestige l'Atelier ligt in Les Deux Alpes, op zo'n 300 meter van de Diable stoeltjeslift. Deze lift brengt je midden in het skigebied waar vele sneeuwzekere pistekilometers op je te wachten staan. Aan het einde van de dag zijn er verschillende mogelijkheden om terug tot het dalstation van de Diable stoeltjeslift te komen. Heb je nog genoeg energie over? Neem dan de pittige zwarte of rode afdaling, maar je kunt ook fijn via de blauwe piste afdalen.
Chalet Prestige l'Atelier is luxe en met hoogwaardige materialen ingericht. De lichte woonkamer beschikt over een open haard en de glazen loopbrug op de eerste verdieping zorgt voor een ruimtelijk gevoel. In de sauna of de buiten-whirlpool met uitzicht op de bergen kun je na een actieve dag optimaal ontspannen.
In de directe omgeving van het chalet vind je een aantal winkels, waaronder een supermarkt en bakker. Op loopafstand bevinden zich verschillende restaurants en in het centrum van Les Deux Alpes (ca. 700 meter) vind je een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.
Chalet Prestige l'Atelier beschikt over parkeerplaatsen voor drie auto's, skiberging met skischoenendrogers, wasmachine en droger en Wi-Fi internetverbinding.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles