Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Lili Eerste verdieping - 10 personen

Les Menuires, Frankrijk

chalet-appartement-lili-eerste-verdieping-10-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 477

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 147 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Lili Eerste verdieping - 10 personen in Les Menuires

Chalet Lili is een mooi, luxe chalet met drie ruime appartementen in Les Menuires. Het chalet is gunstig gelegen in het hoogste gedeelte van Les Menuires; in de wijk Reberty 2000. De eerste piste is gelegen op slechts 100 meter van de appartementen en de skilift 'Doron' loopt vlak langs het chalet. De skischool is op ca. 200 meter afstand gelegen en is skiënd bereikbaar.
Chalet Lili kent drie ruime appartementen, die elk één verdieping beslaan. Het interieur is met veel hout ingericht en heeft een warme uitstraling. Verder beschikt elk appartement over een houtkachel, Wi-Fi-internetverbinding en privé-sauna!
De supermarkt vind je op 50 meter, het eerste restaurant op ca. 100 en de overige faciliteiten vind je op ca. 400 meter afstand van Chalet Lili. Het centrum van Les Menuires is gemakkelijk per gratis shuttlebus bereikbaar, de halte is vlakbij het chalet gelegen. Je auto kun je in de eigen garage parkeren (max. 2.00 meter hoogte, tegen betaling) of gratis op één van de openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.
Op de begane grond van het chalet vind je het lokale specialiteiten-winkeltje van de eigenaar. Hier moet je zeker eens naar binnen stappen om de lekkerste kaas en worst te proeven!

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • sauna (privé)
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 07-12-2024 t/m 14-12-2024 (7 dagen) 537,- Boek
Van 08-02-2025 t/m 15-02-2025 (7 dagen) 825,- Boek
Van 01-03-2025 t/m 08-03-2025 (7 dagen) 975,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Vakantiepark Residence Château de Salles

Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

Salles

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas