Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Léopold

Parijs, Frankrijk

hotel-leopold
Favoriet 
 
 

v.a. 257

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Léopold in Parijs

Op zoek naar een leuk hotel voor jouw stedentrip Parijs? Dan is Hotel Leopold zeker een aanrader! Dit stijlvolle hotel vind je nabij de leuke wijk Quartier Latin. De smaakvolle inrichting van de kamers zorgt er voor dat je je vast snel thuis voelt. In de ochtend kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje in het sfeervolle ontbijtrestaurant! Proef de "best Parisian baguette 2018" of ga voor de homemade granola. Een goed begin van de dag! Met metrostations Vavin en Raspail om de hoek heb je directe verbindingen naar onder andere treinstation Gare du Nord en bezienswaardigheden als de Notre Dame en het Louvre. In ca. 20 minuten sta je al voor de bekende glazen piramides.

Op zoek naar een leuk hotel voor jouw stedentrip Parijs? Dan is Hotel Leopold zeker een aanrader! Dit stijlvolle hotel vind je nabij de leuke wijk Quartier Latin. De smaakvolle inrichting van de kamers zorgt er voor dat je je vast snel thuis voelt. In de ochtend kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje in het sfeervolle ontbijtrestaurant! Proef de "best Parisian baguette 2018" of ga voor de homemade granola. Een goed begin van de dag!

Met metrostations Vavin en Raspail om de hoek heb je directe verbindingen naar onder andere treinstation Gare du Nord en bezienswaardigheden als de Notre Dame en het Louvre. In ca. 20 minuten sta je al voor de bekende glazen piramides.

- In het 14e arrondissement, nabij de leuke wijk Quartier Latin.
- Op ca. 10 minuten loopafstand van Jardin du Luxembourg.
- Tour Montparnasse op ca. 10 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Metrostations Vavin en Raspail liggen om de hoek van het hotel.
- Bushalte Raspail - Edgar Quinet ligt schuin tegenover hotel Leopold.
- Treinstation Port-Royal ligt op ca. 10 minuten loopafstand.

Met de trein:
- Gare du Nord is het aankomststation van de Eurostar trein vanuit Nederland. Vanaf hier reis je in ca. 25 minuten met een directe metroverbinding naar hotel Leopold.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Charles de Gaulle ligt op ca. 50 minuten afstand. Reis met een directe treinverbinding eenvoudig richting het hotel.
- Luchthaven Orly ligt op ca. 45 minuten afstand. Reis met de Orlyval en de RER trein naar hotel Leopold.

Met de auto:
- Openbaar parkeren in de buurt van het hotel voor ca. 30,- per dag.
- Let op! Een milieusticker is verplicht indien je met de auto naar Parijs reist.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

De kamers van hotel Leopold zijn sfeervol ingericht en beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

De superior kamers zijn compact ingericht, de deluxe kamers zijn ruimer. Er zijn tevens 3- en 4-persoonskamers te reserveren, deze kamers beschikken over een extra slaapbank. De familiekamers hebben een tussendeur tussen twee kamers.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz