Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Mercure Paris Gare Du Nord La Fayette

Parijs, Frankrijk

hotel-mercure-paris-gare-du-nord-la-fayette
Favoriet 
 
 

v.a. 65

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Mercure Paris Gare Du Nord La Fayette in Parijs

Hotel Mercure Paris Gare du Nord La Fayette ligt midden in het 10e arrondissement van Parijs, op een steenworp afstand van treinstation Gare du Nord. De locatie van het hotel wordt erg goed beoordeeld! Tussen de treinstations Gare du Nord en Gare de l'Est en met gelijknamige metrohaltes in de buurt kun je eenvoudig de gehele stad ontdekken. Naar het Louvre reis je bijvoorbeeld al in ca. 10 minuten en de Notre Dame bereik je al in ca. 20 minuten. Het hotel is modern ingericht en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een fijne stedentrip. Zoals bijvoorbeeld het ontbijtrestaurant waar je elke dag kunt aanschuiven voor een goede start van de dag. Voor een drankje kun je terecht bij de bar van het hotel.

Hotel Mercure Paris Gare du Nord La Fayette ligt midden in het 10e arrondissement van Parijs, op een steenworp afstand van treinstation Gare du Nord. De locatie van het hotel wordt erg goed beoordeeld! Tussen de treinstations Gare du Nord en Gare de l'Est en met gelijknamige metrohaltes in de buurt kun je eenvoudig de gehele stad ontdekken. Naar het Louvre reis je bijvoorbeeld al in ca. 10 minuten en de Notre Dame bereik je al in ca. 20 minuten.

Het hotel is modern ingericht en beschikt over alle benodigde faciliteiten voor een fijne stedentrip. Zoals bijvoorbeeld het ontbijtrestaurant waar je elke dag kunt aanschuiven voor een goede start van de dag. Voor een drankje kun je terecht bij de bar van het hotel.

- Gelegen in het 10e arrondissement van Parijs.
- In de nabije omgeving van het hotel vind je verschillende restaurants.
- De grote warenhuizen zijn per trein (RER) in slechts 5 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer:
- Stations Gare du Nord, Gare de l'Est, Magenta en Chateau Landon liggen allemaal maximaal 7 minuten loopafstand.
- Zodra je het hotel uitstapt sta je bij bushalte La Fayette.

Met de trein:
- Vanaf het aankomststation van Eurostar, Gare du Nord, loop je in ca. 7 minuten naar het hotel.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Charles de Gaulle ligt op ca. 45 minuten afstand. Reis met de trein richting het hotel.
- Luchthaven Orly ligt op ca. 45 minuten afstand. Reis met twee verschillende treinverbindingen naar het hotel.

Met de auto:
- Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Bij Gare de l'Est kun je tegen betaling parkeren, ca. € 25,- per dag.
- Let op! Een milieusticker is verplicht indien je met de auto naar Parijs reist.

- Indien je een reis per trein boekt, dan is de boeking op aanvraag. Dit betekent dat de boeking niet direct definitief is, maar dat we eerst zullen controleren of de reis nog beschikbaar is. Indien het beschikbaar is, dan is de boeking definitief. Mocht het geselecteerde tarief niet meer beschikbaar zijn, dan zullen wij een vrijblijvend voorstel doen voor een passend alternatief.

De moderne kamers zijn voorzien van onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône